OURAN HIGH SCHOOL HOST CLUB

漫画, アニメ. | 2009-08-05 | 23:14:30 Kommentera här! » 0 st

Nu har jag sett färdigt på Ouran High School Host Club, den var jättebra! Men alltid när jag ser en ny animeserie så tycker jag att den är bättre än den jag såg före. Här är lite vad den handlar om, från Wikipedia:

"Haruhi Fujioka är en student inskriven på Ouran High School, en höguppsatt skola i Bunkyō, Tokyo. På grund av de skyhöga priset för skoluniformen kan inte Haruhi köpa en uniform, och tvingas bära vanliga byxor, polotröjor och västar. Kombinerat med hennes stora glasögon och korta hår, gör Haruhis utseende att hon ser ut som en kille.

När Haruhi letar efter en tyst plats för att kunna plugga, så går hon av misstag in i det "tredje musikrummet", platsen där skolans Värd klubb, "Host Club", arbetar. Klubben består av 6 attraktiva killstudenter, Vice presidenten Kyoya Ootori , tredjeårsstundenterna Takashi Morinozuka("Mori") och Mitsukuni Haninozuka ("Hunny") , tvillingarna Hikaru Hitachiin och Kaoru Hitachiin och sedan klubbens skapare och president, Tamaki Suoh. De spenderar sin tid i klubben med att flörta och underhålla skolans flickstudenter för pengar. Under deras första möte, råkar Haruhi slå sönder en vas, med värdet av ¥8,000,000 (ca 482,000 svenska kronor).

För att kunna avbetala sin skuld till klubben, tvingas Haruhi bli klubbens "hund", och måste regelbundet göra uppgifter som att servera mat eller städa. Klubbens president, Tamaki Souh, som inte vet att Haruhi är en tjej, gör Haruhi till "värd", när han märker hennes potenitial."




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mail: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!