The BL Expert Recommends: Sukimoto

The BL Expert Recommends! | 2011-04-29 | 18:41:12 Kommentera här! » 0 st

Jag är tillbaka efter en kort paus! Jag fick brist på BL och blev lite trött på det, men nu ska jag försöka uppdatera regelbundet :)
Dagens film jag ska rekommendera så gillar jag egentligen inte själv men jag tänkte att jag ändå delar med mig eftersom jag vill erbjuda så mycket variation som möjligt. Filmen heter Sukimoto och det är en av de första BL filmerna jag kollade på. Det är väldigt "lätt" BL, typ icke-existerande. Jag minns inte riktigt hur den var med skådisarna och sånt, det är rätt så länge sen jag såg den, det får ni helt enkelt ta repa på själva. :P
Den handlade typ om två killar som hade känslor för varandra, båda liksom visste det men ingendera av den gjorde någonting åt det. Den enas syster märkte de här känslorna och började sabotera för dem, hon blev skitjobbig om jag minns rätt.
Ladda ner här och se online här.

Vortex ❤❤❤

Syre. | 2011-04-28 | 08:09:00 Kommentera här! » 2 st

Nu har det släppts en preview av the GazettEs nya singel VORTEX (egentligen släpptes previewen för ganska lämnge sen, har bara inte orkat blogga om den). Det verkar så skitbra att jag nästan skiter på mig. Jag har aldrig varit såhär uppspelt för en singel förut, jag vet inte varför den här är så speciell, men det är den i alla fall. Jag tycker att det är bra att de släpper en lite "hårdare" låt nu efter Pledge, de ger mycket variation i sin musik, vilket är en stor orsak varför jag älskar dem så mycket. 

"I don't wanna become fucking garbage like you" ~

Dotdress

Fashionista in my own world. | 2011-04-28 | 06:14:46 Kommentera här! » 0 st

Idag ska jag som sagt och köpa klänning till skolavslutningen och här är klänningen jag har tänkt:

Ja, det är en klänning från H&M. Det är ganska olikt mig för jag brukar inte gilla H&M, men jag gillar den här klänningen. Hoppas bara att jag hittar den i stan och att den ser bra ut på mig ^^

Night Night

Life with the weird kid. | 2011-04-27 | 20:50:19 Kommentera här! » 0 st

Godnatt, imorgon kommer jag säkert inte kunna blogga eftersom jag ska till Åbo och söka klänning till avslutningen. Jag har redan sett vad för klänning jag ska ha på nätet, men jag tycker det är bättre att pröva den före man köper den ^^
Nu ska jag se på första avsnittet av Hellsing, sov sött!

Never let them take you alive

Life with the weird kid. | 2011-04-27 | 15:40:15 Kommentera här! » 0 st

Idag flamberade vi apelsiner i hussan. Fan vad det blev gott, vi åt dem med mockarutor so jag hade bakat, nom nom. Sen så fick vi också ut det nationella finskaprovet vi skrev för några veckor sen, jag fick 5+, haha. Men det inverkar ändå inte på betyget något, så det är okej.
Idag har det varit molningt för första gången på flera dagar, och till helgen ska det bli kallare, vilket jag tycker att är skitskönt, för jag är inte en så jättestor värmeälskare. Det går att det är molnfritt och varmt i några dagar med sen tröttnar jag på det, jag vill ha lite variation.
BTW, min Tokyo Dome DVD skickades iväg igår, wohoooo! :D

Oooold shool Gazette ❤❤❤

Hårfärg och solsken.

Life with the weird kid. | 2011-04-24 | 13:20:28 Kommentera här! » 0 st

Ja ja, jag vet att jag bara tjatar om hur fint vädret är, men jag njuter så otroligt mycket av det. Nåja, så idag färgade jag håret, vilket var väl behövt. Alltid lika skönt att ha nyfärgat hår tycker jag. Håret är liksom kolsvart och glansigt och färgen är jämn och...*droooool*. Längtar tills sommarlovet då jag ska börja bleka ena sidan av det. Eller inte helt säkert att jag ska göra det, men har nästan fått lov, så jag tror nog att jag får sen i slutändan ändå :)

Typ som söta Jun här, tror ni jag skulle passa i det? ^^

+ 16 grader ♥

Life with the weird kid. | 2011-04-23 | 12:10:40 Kommentera här! » 0 st

Ah, så skönt det är ute nu. Nästan molnfritt och 16 plusgrader. Snart måste jag tyvärr börja läsa på finskaprov, men jag kan ju sitta ute och läsa, så det går liite bättre då i alla fall. Förresten, nu har jag lyssnat på Acid Black Cherrys låt 20th century boys så mycket att inget annat riktigt hörs rätt, jag kan inte sluta lyssna på den, haha!

Sommarfiilis?

Syre. | 2011-04-22 | 15:08:10 Kommentera här! » 0 st


Fuckyeah!

The BL Expert Recommends: Just Friends?

The BL Expert Recommends! | 2011-04-19 | 17:37:41 Kommentera här! » 0 st

Koreansk kortfilm. Min-soo är på permission från militären och hans pojkvän Seok-yi kommer och besöker honom. Men medan de har kul och umgås kommer Min-soos mamma och frågar vilken sort deras förhållande är. Min-soo svarar "bara vänner..."...
Det är synd att den här filmen är så kort för den är tokbra. Men sen kanske den skulle bli dålig om den skulle vara lång. Ladda ner här, här och här (:

You and me and a kitty makes three

Life with the weird kid. | 2011-04-19 | 15:23:30 Kommentera här! » 0 st

Har ganska just kommit hem från skolan och sitter nu och njuter i solen. Har lagt till lite nitar på min läderrock, jag gillar den verkligen. Det är så skönt att det har blivit lite varmare nu, man kan ju sitta i bara T-skjorta och upprullade byxor och inte frysa, mysigt! :P

Kitty is not amused >.<

Korrosion - vad betyder, vad orsakar - LOL, nope!

Life with the weird kid. | 2011-04-19 | 07:53:33 Kommentera här! » 1 st

Ska göra lite uppgifter i kemin, men orkar helt enkelt inte. Har skrivit lite, typ en mening.
Julia här bredvid mig säger hej till alla (: Vi är så duktiga elever så läraren kommer inte ens hit och kollar vad vi håller på med, han litar på oss fullständigt, haha. Kanske inte så bra gjort av honom xD

I sense there's something in the wind ~

Life with the weird kid. | 2011-04-18 | 18:33:52 Kommentera här! » 0 st

Jag har känt mig så sjukt inspirerad flera dagar nu. Det är ovanligt ska jag säga, när jag ska t.ex. teckna så går allt bara åt skiten och jag ger upp direkt. De senaste dagarna har jag tecknat massor och jag har blivit nöjd med nästan allt. Jag ska antagligen scanna in några teckningar så får ni se :)
Annars har min dag varit bra, har haft nationellt finskaprov. Det gick ganska skit, sen fick jag också reda på mitt resultat i det nationella matteprovet vi hade för några veckor sen, jag är tydligen lite under medeltalet, oh well.
Här är några låtar från Nightmare Revisited som jag lyssnar på just nu.
Amy Lee - Sally's Song
Korn - Kidnap The Sandy Claws

Rise Against - Making Christmas

Valvakt!

Life with the weird kid. | 2011-04-17 | 19:58:42 Kommentera här! » 0 st

Sitter och halvkollar på hur det går i riksdagvalet som håller på just nu. Det är rätt så tråkigt, men jag antar att det är bra att se på, alla lärare kommer att gnälla om det imorgon. Idag har varit en extremt tråkig dag. Har mest legat på soffan och sett på DVDer. Jag har haft huvudvärk typ hela dagen också, men nu har den lättat, kanske jag håller på att bli sjuk. 

Sid & Nancy

Life with the weird kid. | 2011-04-16 | 21:19:28 Kommentera här! » 0 st

Min syster har magsjuka, gissa vem som ska sova på soffan långt bort från henne inatt? Svar: Jag! Jag ska se på Sin & Nancy, jag har på känn att jag kommer behöva näsdukar till hands, sov gott!

Tjenare!

Life with the weird kid. | 2011-04-15 | 15:24:39 Kommentera här! » 0 st

Just nu sitter jag ute med min dator. Det är varmt och skönt, typ det varmaste det har varit på hela året. Jag njuter faktiskt av det fast jag inte trodde att jag skulle göra det, men det är skönt efter en lång och mörk vinter :)

Jag försökte ta en bild med webcamen, men den blev ju inte så bra ^^;

The BL Expert Recommends: Ai No Kotodama

The BL Expert Recommends! | 2011-04-12 | 20:51:40 Kommentera här! » 0 st

Ai no kotodama är en japansk film som handlar om två killar, Ootani och Tachibana som är oskiljbara. De går i college och bor tillsammans och allt är frid och fröjd, tills en gammal kompis, Yuki, kommer in i bilden. Hon verkar vara förälskad i Tachibana, vilket gör att Ootani känner sig avundsjuk och övergiven. 
Skådisarna i denna suger om jag kommer ihåg rätt, i alla fall han som spelar Tachibana. Den är ändå värd att se för jag bryr mig inte så jätte, himlamycket om skådisarna. Jag tror att skådespelarna blev bra kompisar när de spelade in filmern. De är liksom avslappnade och verkar trivas med varandra. Den är gullig och rätt så enkel att följa med i. (jag vet att jag alltid skriver samma ska här, men jag suger på att skriva filmrecensioner...) 
Se online del 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Ladda ner del 1, 2 ch 3. Tyvärr måste ni lägga ihop filerna med det här programmet :/

To watch or not to watch......

Life with the weird kid. | 2011-04-08 | 17:15:41 Kommentera här! » 0 st

ZOMG, jag hittade Tokyo Dome DVDn på Youtube. Nu har jag dilemmat om jag ska se på den eller vänta tills min egen kommer! Jag kanske ser bara lite av den, men argh, jag vet att om jag ser lite vill jag se hela, och jag vill så gärna vänta på min egen, vill att det ska vara en överraskning liksom. Gaah! Jag suger på självkontroll!

The BL Expert Recommends: Antique Bakery

The BL Expert Recommends! | 2011-04-08 | 17:03:38 Kommentera här! » 1 st

Antique Bakery är en koreansk film. Den handlar om Jin-hyuk som öppnar ett bageri. Han ogillar själv bakelser, men vill öppna ett bakeri för att alla kunder är kvinnor, och han älskar kvinnor. Han anställer Sun-woo som är en mycket talangfull bagare och var kär i Jin-hyuk när det gick i skolan. Så händer det en massa som jag inte kan spoila här. 
Det här är en av de första BL filmerna jag kollade på om vill jag minnas. Jag gillar den verkligen, den är rolig och på samma gång romantiskt. Värd att se! Se den online här.

"The word normal always scared me"- Tim Burton

Life with the weird kid. | 2011-04-08 | 10:45:35 Kommentera här! » 0 st

I love the smell of Reita in the morning

Life with the weird kid. | 2011-04-08 | 06:40:52 Kommentera här! » 0 st

Idag skjutsar pappa mig till skolan, så jag har ingen som heltst brådska. Sitter och kollar på Nameless Liberty Six Guns DVDn, jag älskar att se på Live DVDer på morgonen. Blir liksom på bättre humör då. Idag är det en vanlig fredag: rella, finska, data och jogga. Endast två timmar där jag inte sitter på datorn alltså, efterso, vi håller på med ett projekt i joggan, sköönt ~

Det här är låten jag kollar på just nu :P

NyGammal Dator

Life with the weird kid. | 2011-04-07 | 20:38:11 Kommentera här! » 0 st

Det här inlägget bloggar jag från, dadam! min nya dator! Min gamla dators skärm höll på att fall ihop, så jag fick min gudfars gamla. Han hade ändå köpt en ny och skulle ge den här till pappa, men jag fick den :P Jag vet inte vad vi ska göra med den gamla, kanske pappa ska ta den, är inte säker, men jag är glad i alla fall ^__^
Idag var det en jävligt tråkig dag, jag höll på att somna på mattetimmen typ. Sen när jag kom hem var jag också astrött, skönt att det snart är helg.

Vortex.

Syre. | 2011-04-07 | 06:42:05 Kommentera här! » 0 st

Ni har ingen aning om hur mycket jag skrek när jag läste det här.

Jag älskar Aoi på den här bilden av nån orsak. Jag vet inte varför, han ser bara så cool ut (^__^;)
(Sorry för att jag inte uppdaterar så mycket just nu, har inget att skriva om, ska skärpa mig nu!)

My Birthday Came Early This Year

Life with the weird kid. | 2011-04-05 | 16:19:20 Kommentera här! » 0 st

Förhandsbeställde nyss the GazettEs Tokyo Dome Live DVD som kommer ut i nästa vecka!! Pappa sa att jag kunde få de som en väldigt tidig födelsedagspresent, så nu borde den väl komma nångång nästa vecka kanske. Om man ska lita på dumma CDON som är långsamma som sniglar när det gäller att skicka iväg paket. Man får bara vänta antar jag (^__^)

The BL expert recommends: Togainu No Chi

The BL Expert Recommends! | 2011-04-05 | 15:06:06 Kommentera här! » 0 st

Togainu No Chi är en jättebra anime. Jag tycker man kanske kan räkna den till lätt BL, fast den inte innehåller så mycket "love scenes". Nu är det så att jag känner mig hemskt lat idag, så här har ni en länk till Wikipedia, sowwiiee. 
Jag älskar den här animen. Det är ganska grym och brutal och blodig så om du inte gillar sånt så ska du nog inte kolla på den här. Det händer saker hela tiden, så den blir aldrig tråkig. Här kan ni se den online :P

Ytterst Produktiv!

Life with the weird kid. | 2011-04-03 | 18:22:47 Kommentera här! » 0 st

Idag har jag faktiskt gjort saker, inte bara suttit på datorn! Jag har gjort massor på mitt enkka arbete, det är nästan klart nu, jag ska göra resten i skolan imorgon. Sen så har jag också läst på HK prov flitigt och antecknat, så jag är riktigt nöjd med mig själv. Nu tog jag dock en liten paus som jag tyckte att jag förtjänade för att lägga ihop ett litet kollage. Jag kan inte sluta tänka hur fint mitt rum kommer att bli sen när vi renoverar det :P
Svart/röda väggar, posters, Jack Skellington matta, klädhängare, säckstol. Jag kommer antagligen inte att skaffa allt det här, det här är bara det jag vill ha (:

OMGZZ!

| 2011-04-03 | 15:17:00 Kommentera här! » 0 st

Hittade just trailern till Bunraku!! Gackt är ju med massor, mycket mer än jag trodde i alla fall :D

Ur min inspirationsmapp.

Underhållande shiet. | 2011-04-03 | 09:23:00 Kommentera här! » 1 st


Creds till nmrfxxr.net/blog/ (den bloggen finns inte längre, men länkar ändå, han finns på Deviantart under nmfxxr)

nmrfxxr.net/blog/

nmrfxxr.net/blog/

Creds till http://beccababycake.blogg.se/


http://beccababycake.blogg.se/Jag älskar Tim Burtons konst

Sleepy Hollow.

Life with the weird kid. | 2011-04-02 | 21:36:34 Kommentera här! » 1 st

En bra lördag kväll tillbringas med en Tim Burton x Johnny Depp film, och det är exakt det jag ska göra nu. Jag ska se på Sleepy Hollow, eller den huvudlösa ryttaren. Jag vet att det är en rätt gammal film men jag har inte orkat se den före nu faktiskt. Det är ju Tim Burton och en skräckfilm, så den måste ju vara bra :P

Hoppas ni har en skön lördagskväll, sov sött! (^__^)

The midnight game.

Underhållande shiet. | 2011-04-02 | 14:04:49 Kommentera här! » 0 st

Jag fick just reda på om ett "spel" som heter The Midnight Game. Det är typ om spöken och sånt hemskt skit. Jag tror på allt det där skitet, så jag kommer verkligen inte att prova på det, men kanske någon annan vill (jag rekommenderar det inte) så här är instruktionerna:


“The Midnight Game” is an old pagan ritual used mainly as punishment for those who have broken the laws of the pagan religion in question. While it is mainly used as a scare tactic to not disobey the gods, there is still a very real chance of death to those who play the Midnight Game and there is an even higher chance of permanent mental scarring. It is highly recommended that you DO NOT PLAY THE MIDNIGHT GAME.
For those few thrill seekers searching for a rush or for those delving into obscure occult rituals, these are the simple instructions on how to play. Do so at your own risk.

The Midnight Game

1. It must be exactly 12:00 AM when you begin the ritual, or else it will not work. You will need;

Candles
Paper and Pencils
A wooden front door
Salt
A pin needle
All the lights in the house off

Step 1: Everyone who is playing the midnight game must write their names on a piece of paper, then use a pin needle to drop a single drop of their blood onto the paper

Step 2: Place the paper in front of your front door. Your front door must be made of wood.

Step 3: Light a candle

Step 4: Knock on your front door exactly 22 times. (Note: The 22nd knock must happen at 12:00 AM or the ritual will not work.)

Step 5: Open your door, blow out the candle, and close it. You have now summoned the "Midnight Man". Immediately relight your candle

Step 6: Your goal for the rest of the game is to survive the Midnight Man. Everyone who plays must walk with their candle lit around the house, avoiding the Midnight Man at all costs until the clock strikes 3:33 AM. At which time the Midnight Man will leave. If your candle blows out on its own, it means the midnight man is near, and you have 10 seconds to relight your candle. if you fail to relight the candle in 10 seconds you must surround yourself with a circle of salt and wait until 3:33 AM. If you fail to surround yourself with salt in time the Midnight Man will attack and you will have hallucinations of your worst fears until 3:33 AM.

Signs that the Midnight Man is nearby:
* Your candle blows out
* You suddenly get very cold
* You hear a low whisper
* You see a black humanoid figure within the darkness

WARNING: 
* DO NOT USE SOMEONE ELSE'S BLOOD ON YOUR PAPER
* DO NOT STAND IN ONE SPOT UNTIL 3:33 AM, THE MIDNIGHT MAN WILL FIND YOU
* DO NOT ATTEMPT TO FALL ASLEEP DURING THE MIDNIGHT GAME
* DO NOT ATTEMPT TO LEAVE THE HOUSE DURING THE MIDNIGHT GAME
* DO NOT USE A LIGHTER OR ANY OTHER LIGHT SOURCE IN PLACE OF A CANDLE
* DO NOT TRY TO TURN ON THE LIGHTS DURING THE MIDNIGHT GAME

* AND DEFINITELY DO. NOT. TRY TO PROVOKE THE MIDNIGHT MAN!!

Jag har läst att det kan vara farligt att spela det, men jag tyckte det var intressant. Som sagt, jag rekommenderar det inte, men om någon mot förmodar spelar The Midnight Game så skulle ni gärna kunna berätta hur det gick sen.

The BL expert recommends: Takumi-kun 3

The BL Expert Recommends! | 2011-04-01 | 21:32:37 Kommentera här! » 0 st

Takumi-kun 1 och 2.
Takumi-kun - Bibou no Detail är den tredje filmen i serien om Takumi. För er som inte vet är Takumi en kille som går i en allboys-highschool. Han hade människo-fobi, men den blev botad av Gii, on campus kändisen. De håller ihop i vått och torrt och har ett stadigt förhållande. Nu går de alltså båda på tredje året i Shindou Highschool, det nya läsåret börjar och Gii har just kommit hem från Amerika. Allt verkar bra, men när Takumi träffar Gii för första gången på några månader så är han inte detsamma mera, han beter sig kallt mot Takumi och Takumi börjar ta avstånd från honom. Kommer deras kärlek vinna igen, eller kommer allt rinna ut i sanden?
Jag vet inte hur jag ska beskriva den här filmen på ett annat sätt än de andra, de förmedlar alla ganska samma känsla. Den här filmen gillar jag faktiskt minst av alla i Takumi-kun serien som jag har sett, då har jag ju inte sett den fjärde. Jag vet inte varför, kanske för att den inte är så "lovey-dovey" och kärleksfylld som de andra, jag kan dock säga att den slutar lyckligt! (:
Se den online här och ladda ner den här.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!