I had bags of energy as a kid.

Life with the weird kid. | 2011-08-31 | 18:06:56 Kommentera här! » 0 st

Jag har skaffat ny skolväska! En från märket "Living Dead Souls" med inbyggda högtalare dessutom, den är så cool att jag nästan dör. Okej, nu ni kanske tänker "ska du bara skryta om din nya skolväska i det här inlägget". Well, jag tänkte göra en liten review sak. För jag undrade i alla fall om några saker innan jag fick den här väskan så jag tänkte ta upp lite såna saker i det här inlägget.
I den där stora klonten så finns det 3 AA batterier. Klonten är fast i högtalarna inne i väskan och från klonten går det en sladd ch i ändan på sladden finns det en sån kontankt som ni ser på andra bilden. Den ska man sen stoppa in i det hål i MP3-spelaren som man stoppar in högtalarna. Och så blastar det ur högtalarna!
Jag blev efterblivet glad över fodret, jag tycker det är så fiint!!
Ja, jag är alltså helt nöjd med väskan. Den är helt lagom stor, det finns massor med fickor inne i väskan och utanpå. Så egentligen är högtalarna bara en bonus, även utan dem skulle väskan vara jättebra och fin.

The life of an upper-secondary school student.

Life with the weird kid. | 2011-08-29 | 19:15:58 Kommentera här! » 1 st

It doesn't matter if you're black or white... the only color that really matters is green.

Life with the weird kid. | 2011-08-29 | 17:20:04 Kommentera här! » 0 st

När jag får extra pengar känns det som jag faktiskt måste spendera dem. Vilket jag har gjort, och jag skäms lite. Pappa är ännu skyldig mig 160 € för sommarjobbet jag gjorde i somras och nu har jag alltså börjat slösa. Detta är vad jag nyss har beställt hem:
En Marilyn Manson skjorta och en affish, I love it!

Sometimes, when one person is missing, the whole world seems depopulated.

Life with the weird kid. | 2011-08-28 | 12:30:06 Kommentera här! » 1 st

Har inte bloggat på jättelänge, jag är ledsen. Istället för att ursäkta mig tusen gånger och lova att jag ska blogga mer så ska jag hoppa direkt till vad jag tänkte blogga om idag. Jag tänkte göra en liten lista av vad jag har sysslat med sen jag senast bloggade.
  • Börjat i gymnasiet, ny klass, nya ämnen. Har dessutom blivit lite bekant med några av de nya i klassen. Har börjat läsa franska.
  • Varit till Helsingfors med familjen. Gjorde slut på nästan alla mina pengar, men det var värt det tycker jag.
  • Gjort läxor. En av de stora nackdelarna med att gå i skolan.
  • Supit mig full på Mehukatti. Det gjorde jag igår. Blev också kallad pervobarn och blev anklagad för att vara full på riktigt.
Yep, det var så gott som allt. Nu ska jag faktiskt försöka blogga oftare men jag kan tyvärr inte lova något. Är alltid trött då jag kommer hem från skolan och har läxor att göra, men jag ska försöka. Until next time!

Tea and this song.

Syre. | 2011-08-16 | 16:05:41 Kommentera här! » 1 st

I'm wearing a white t-shirt.

Life with the weird kid. | 2011-08-12 | 10:33:13 Kommentera här! » 0 st

Jga känner mig så hipster idag. Måste ha att göra med att jag har en vit t-skjorta på mig. Det är helt ovanligt för mig, det är jättelänge sen jag hade någonting vitt alls på mig.
Idag har jag varit till frisören. Klippt häret och färgat bottnet på den blonda sidan. Nu är mitt hårbotten vitt, jag tycker alltid det ser lika roligt ut.
I tisdag börjar jag gymnasiet. Ny klass, nya ämnen, usch så jobbigt.

We don't do, we just are!

Life with the weird kid. | 2011-08-10 | 17:28:32 Kommentera här! » 0 st

Nu ska jag ta en paus från allt chillande jag har gjord hela dagen och ha ett riktigt litet mini-film-maraton. Jag ska se på Party Monster och Mysterious Skin. Har redan sett 14 minuter och 55 sekunder av Party Monster och om jag ska döma av de minuterna så tycker jag redan att det är jättebra.

Growing old is mandatory, growing up is optional.

Life with the weird kid. | 2011-08-07 | 13:50:56 Kommentera här! » 1 st

Idag för 16 år sen var hela min familj troligen på BB och såg på det lilla undret som nu har vuxit upp och blivit mig. Jag firar mina 16 år på jorden med att sitta inne i pyjamasbyxor och min Finncon-Animecon t-skjorta och sticka medan jag kollar på Queer As Folk och dricker te. Ska vi kanske ta en liten överredigerad OOTD också?
16 years of age.

Panthera pardus unguis

Fashionista in my own world. | 2011-08-06 | 12:15:18 Kommentera här! » 0 st

Den övre bilden är mina naglar,
det blå lacket: Lumene Natural Code "Live It Up"
det svarta: Wild&Crazy "Bellie Up", pålagt med Konad image plate nr. m57
Den undre bilden är syster J's naglar,
det grön-turkosa lacket: China Glaze "For Audrey"
det svarta: Wild&Crazy "Bellie Up", också pålagt i leopardmönster med Konad image plate nr. m57

The trouble with doing something right the first time is that nobody appreciates how difficult it was.

Life with the weird kid. | 2011-08-04 | 05:38:00 Kommentera här! » 0 st

Äntligen kan CDON göra någonting bra! Som ni vet köpte jag ju ett par fina Skullcandy hörlurar därifrån för inte så jättelänge sen. Nåja, nu har dom farit sönder, ena "sömmen" runt själva hörluren på höger sida har liksom spruckit upp. Så vi kontaktade CDON igår och idag fick vi svar om att de kommer skicka nya hörlurar till mig! Allt detta skedde dessutom på svenska och här i Finland brukar det ju vara jävla svårt att få någonsorts service alls på svenska, så plus för CDON till det!
De brukar ofta ta jättelång tid att shippa paket och om paketet kommer snabbt så är det oftast någon produkt som saknas och kommer skickas senare eller någonting annat sorgligt, så det här var en positiv överraskning!

OOY rather than OOTD

Fashionista in my own world. | 2011-08-03 | 23:04:25 Kommentera här! » 0 st

Fashion bloggers brukar ju göra OOTDs, outfit of the day. Men Nu så ska jag visa min OOY alltså outfit of yesterday. Jag glömde (och orkade) nämligen inte lägga upp den och blogga om den igår, så jag gör det nu istället.
Lekte lite med självutlösaren på min nya kamera...och med olika effekter och lager i photoshop..
Koftan är från H&M. Klänningen är min systers, den är skitgammal, finns nog inte att köpa nånstans längre, and that's it I guess.
För övrigt lovar jag att blogga mer i framtiden, bloggen har stått tom utan ett nytt inlägg alltför länge men jag har helt enkelt inte haft lust och dessutom har jag hamnat i en spiral av Queer As Folk. Jag såg slut hela serien på så kort tid och efter att jag hade sett sista avsnittet ville jag bara gräva ner mig i jorden och gråta och nu håller jag på att se om den. Men jag ska blogga mer, no more excuses!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!