幸せ新しい年!!

Life with the weird kid. | 2011-12-31 | 20:44:52 Kommentera här! » 1 st

Gott nytt år allesammans! Hur firar ni nyår? Själv är jag bara hemma, har Jill här och vi töntar oss. Detta är vad vi just hörde på:

Shoppingshoppingshoppingshoppingshopping.

Life with the weird kid. | 2011-12-29 | 20:59:46 Kommentera här! » 5 st

Nu, som lovat ska jag då lägga ut bilder på allt jag köpt nu när jag har varit här i Åbo. Kanske inte så intressant men oh well.

T-skjorta från H&M, 12,95€

Ergo Proxy DVD box, vet inte riktigt vad för sorts anime det är ännu, har bara sett några avsnitt men den kostade bara 9,99€ och den verkar jättebra så...

Slasher Box, fyra skräckfilmer i en låda för 9,95€

Random silvernagellack; 1,95€, Model's Own i Aqua Violet Beetle Juice; 4,95€, båda från Seppälä, H&M clear; minns inte var det kostade dock

Black Butler vol. 7 från Akademiska Bokhandeln, 11,95€

Jag föll på asfalten när vi gick till bussen och skrapade upp knäet :(

Dagens melodi i mina öron.

Syre. | 2011-12-29 | 13:41:17 Kommentera här! » 0 stHey, where did all the light go?

Life with the weird kid. | 2011-12-28 | 20:56:30 Kommentera här! » 1 st

Om ni undrar varför jag har varit borta från bloggen är det för att vi har haft strömavbrott i flera dygn där jag bor. Den där stormen har förstört massor med ellinjer och sånt, så det tar en tid att bygga upp dem igen såklart. Jag kan blogga nu för att jag flydde till mina syrror i Åbo i morse, det blev så jävla tråkigt hemma utan el, plus att jag ville och shoppa för mina julklappspengar. Men, ja, jag ville bara låta er veta att jag lever och att stormen inte har påverkat mig desto mer, ska försöka blogga mer regelbundet nu, imorgon ska jag försöka orka lägga upp bilder på allt jag köpt. 'Til then, take care! :)

Artproject in the making.

Life with the weird kid. | 2011-12-25 | 15:42:52 Kommentera här! » 1 st


Kan ni gissa vad det är?

Julen är kommen!

The Julkalender 2011. | 2011-12-24 | 13:17:55 Kommentera här! » 1 st

Idag är det äntligen den tjugofjärde december, julafton! Har ni julfiilis ännu? Nu ska vi öppna den sista luckan i kalendern, i den finns:
The Gazette!
Om ni har läst min blogg under en längre tid så vet ni att jag är en total Gazette-fangirl. De har varit mitt favoritband ganska länge, och ja, jag bara älskar allt med dem. Deras musik är så annorlunda och speciell, de blandar in så många olika musikstilar och sätter ihop dem till något helt eget och unikt. Alla medlemmar i bandet är otoligt starka och duktiga, men min favorit är sångaren Ruki, han är den bästa sångaren som finns enligt mig! Jag skulle kunna ranta om dem och hur bra de är hela dagen, men då skulle detta inlägg bli allt för lång så jag avslutar denna julkalender med några av deras bästa låtar och jag önskar er alla en riktigt fin och god jul!

Jag skulle också kunna lägga upp hur många låtar som helst men det kan jag nog inte heller. Den här sista är i alla fall min absoluta favoritlåt av dem.

Here, have some pictures.

Life with the weird kid. | 2011-12-23 | 22:16:45 Kommentera här! » 2 st

Här kommer lite bilder från julfesten som vi hade i skolan i torsdags. Creds till Ronja, som har tagit dom alla.
På den här bilden ser jag ju kanske inte helt nykter ut, men jag försäkrar er om att jag inte hade druckit en enda droppe alkohol. 

Dan före dopparedan.

The Julkalender 2011. | 2011-12-23 | 22:02:26 Kommentera här! » 1 st

Idag är det då den tjugotredje december, imorgon är det jul! Ja ber om ursäkt för att jag bloggar så sent, men jag har faktiskt varit upptagen och har inte ens hunnit tänka på bloggning. Nu ska vi i alla fall öppna den nästsista luckan i kalendern, i den finns:
Queer As Folk!
Det har kanske inte framgårr här i bloggen hur stort QAF fan jag egentligen är, en det är jag alltså; helt otroligt stort fan. Har DVD-boxen med alla fem säsonger och allt. Serien handlar alltså om fem bögar som bor i Pittsburgh, och så följer serien deras liv och sånt. Jag tror att man förklarar den ganska bra om man sägen att det är som Sex and the city fast med bögar och i Pittsburgh. Så ja, denna serie är awesome, se den eller ångra er!

Let it snow, let it snow, let it snow.

The Julkalender 2011. | 2011-12-22 | 22:21:52 Kommentera här! » 2 st

Hejsan. Fannys storasyster Linda här. Fanny hade noll inspiration till att blogga idag, så jag gästbloggar såhär en timme innan det blir dan' före dopparedan'. Fanny har alltså gett mig hundra procent frihet att blogga om vad jag vill (mwahahahahaa). Hursomhelst, i den tjugoandra luckan hittar vi:
Good things that start with G! Det blir en lite extra stor lucka idag, because I'm just that generous. Jag tipsar härmed om två helt fantastiska ting som börjar på bokstaven G: världens bästa TV-serie Glee och världen finaste band Green Day (jag är helt objektiv som ni märker). Green Day har jag gillat sedan American Idiot kom ut 2004. Om ni någonsin får möjlighet att gå på deras konsert, ta den. Jag har varit på två av deras spelningar, en i Helsingfors och en i Manchester, England, och det är nog några av de bästa stunderna i mitt liv. Eller, om ni inte känner för att gå på konsert, ta er tid att lyssna på dem i alla fall. Gamla godingen Dookie från 1994, eller kanske den lite argare Insomniac från 1995, går alltid att lyssna på, medan deras nyaste skiva 21st Century Breakdown från 2009 också är ett mästerverk i sig. Eller vad säger jag, alla deras skivor är värda att lyssna igenom. Dessa gubbar kan verkligen sin sak!
Glee började jag faktiskt titta på för endast ett år sedan, när serien redan var inne på sin andra säsong, men efter att ha sett alla avsnitt som då fanns i sträck på ungefär en vecka, var jag fast. Numera är det en del av min dagliga rutin att fangirla om denna serie.

Så att sådant. Imorgon kommer väl Fanny vara tillbaks med den tjugotredje luckan, och sedan är det redan julafton. Jee! Thanks for you time, peace out!

Julen är (snart) här.

The Julkalender 2011. | 2011-12-21 | 20:49:16 Kommentera här! » 0 st

Tjugoförsta december idag, bara tre dagar kvar nu, are you guys excited? I den tjugoförsta luckan finns:
Cybershop!
Cybershop är min absoluta favoritbutik för kläder och accesoarer. Tyvärr är alla kläder ganska dyra, men jag tycker att det är värt det, de flesta kläder är av bra kvalitet, och dessutom så är nästan alla butiker som säljer "annorlunda" kläder lite dyrare. Ja, jag har i alla fall bara gott att säga om dem, bra webshop, trevlig personal, trevliga lokaler, ja allt är bara awesome, ta er en titt in i deras webshop eller i deras butiker!

So how was Christmas for you guys? Did you all get lots of nice black t-shirts?

The Julkalender 2011. | 2011-12-20 | 20:20:14 Kommentera här! » 0 st

Idag är det den tjugonde december! Bara fyra dagar kvar till jul! I dagens lucka finns:


All I want for christmas is you av My Chemical Romance!
Såhär nära jul så passar det ju med en liten jullåt, eller hur? Men med mig ska ingenting vara normalt, så detta är en julsång med en liten tvist. Den här versionen av All I want for christmas spelas av käraste MCR! Så det blir ju en liten annorlunda jullåt, men jag gillar den. o<:)

All I want for christmas is you, loljk I want a present.

The Julkalender 2011. | 2011-12-19 | 19:06:27 Kommentera här! » 1 st

Idag är det det nittonde december, bara sex dagar kvar till jul nu! Ska vi kolla vad som finns i dagens lucka, där finns:
TRESemmé Freeze Hold Hairspray!
Detta är without a doubt den bästa hårsprayen jag har provat. Jag har använt den ganska länge nu och är faktiskt supernöjd. Ett stort plus är att flaskan är så stor, så den räcker länge. Men ja, om ni vill att frisyrer ska hålla hela dagen så ska ni prova den här hårsprayen, den är awsome!

I love my favourite band.

Life with the weird kid. | 2011-12-19 | 17:19:24 Kommentera här! » 1 st

Skickade nyss ivåg mitt bidrag till The Gazette fanprojektet på Livejournal. The Gazette "fyller" ju tio år nästa år och då är det nån tjej som har kommit på att laga en stor banner med massor med fans lyckoönskningar och skicka den år dem. Jag tycker att det är en kul idé så jag bestämde mig för att delta. Om du är ett Gazette-fan kan du också delta, klicka här så finns där alla intruktioner. Här är mitt bidrag:

Vi sitter under fällen och snön omkring oss yr.

The Julkalender 2011. | 2011-12-18 | 16:24:38 Kommentera här! » 0 st

Idag är det den adertonde december och julen närmar sig med stormsteg. Nu när det har kommit snö så får man dessutom 127.68 gånger mer julkänsla. Dags att öppna dagens lucka, i den finns:
Togainu No Chi!
Togainu No Chi är en anime som jag redan har tipsat om en gång här, men för er som missade det så tar jag om det! Animen handlar om en kille som heter Akira som blir oskyldigt dömd till livstid i fängelse. Efter det kontaktas han av en kvinna som säger att han blir frisläppt om han vinner Igra; ett hemsk spel som går ut på att samla "tags" och vinna över Il Re som är mästaren. Den här animen är perfekt om ni gillar brutala och blodiga animes, om du inte gillar det kommer du troligen inte gilla den här animen, men du kan ju kolla in den i alla fall. o<:)
Ni kan se alla avsnitt här.

Hej mitt vinterland, nu är jag här.

The Julkalender 2011. | 2011-12-17 | 20:17:46 Kommentera här! » 0 st

Idag snöade det! Jag är lycklig! Ursäkta förresten att dagens lucka öppnas lite sent, har varit upptagen. I dagens lucka finns i alla fall:

The Melancholy Death Of Oysterboy and other stories!
Detta är då en bok med dikter skrivna av Tim Burton, dikterna är även illustrerade med hans teckningar. Som ni kanske vet så älskar jag Tim Burton, både hans filmer, konst och dikter så jag gillar verkligen den här boken. Så för de som inte gillar Tim Burton så är jag ledsen. Men ni som gillar hans verk borde verkligen köpa den här boken, underbara små dikter som är sådär speciellt "Tim Burton underliga".

Jetblack diamond hair, people stare, I don't care.

Life with the weird kid. | 2011-12-17 | 13:36:59 Kommentera här! » 4 st

Hörde att jag klippte håret igår!


Hörde också att jag blev rätt nöjd med resultatet, vad tycker ni om det?

Christmas is such a gay time!

The Julkalender 2011. | 2011-12-16 | 16:53:09 Kommentera här! » 0 st

Idag är det den sextonde december! Ska snart ta och baka julstjärnor och medan jag väntar på att degen ska tina så tänkte jag öppna dagens lucka, i den finns:
Gaysoftheweek!
Gaysoftheweek är en youtubekanal som går ut på att sex olika bögar gör en video i fem dagar i veckan. De har alla en viss dag de gör video på; Ryan på måndag, Brian och Daniel på tisdag, Scott på onsdag, Roland på torsdag och Miles Jai på fredag. Mina favoriter är Brian och Daniel, de är så söta och awesome. Men ja, om ni gillar vloggar and funny gay guys så ska ni kolla in gaysoftheweek.

Don't let the noise of other's opinions drown out your own inner voice.

Life with the weird kid. | 2011-12-15 | 18:51:32 Kommentera här! » 1 st

Just nu sitter jag och lyssnar på julsånger och betraktar min fina adventsljusstake som jag idag satte upp i mitt rum. Jag får riktig julkänsla faktiskt, om det inte skulle vara för det jävliga regniga vädret! Oh well, medan jag njuter av julstämning så kan ni kolla på dessa inspirationsfulla bilder från januaris Kera!Vem har väckt den rädslan, som lärt ditt hjärta gråta?

The Julkalender 2011. | 2011-12-15 | 18:31:39 Kommentera här! » 0 st

Idag är det den femtonde december, är det bara jag som tycker att denna december har gått otroligt snabbt? I alla fall är det dags att öppna den femtonde luckan i julkalendern! I lucka femton finns:
Gyo av Junji Ito!
Gyo är en manga av skräckmangaförfattaren Junji Ito, den består av två delar, vilket är lite tråkigt för den är bajsbra! Den handlar om att alla fiskar får någon sorts metallben och kryper upp på land. De för med sig en förfärlig stank och snart börjar de sprida sig och infektera människorna. Så händer det en massa saker som jag inte ska spoila för er. Ja, den är i alla fall jättebra, om ni gillar störda saker som jag, haha. Jag fattar allvarligt inte hur någon kan komma på såna sjuka saker, men det är ju tur att det finns någon som gör det o<:)
Om ni inte orkar köpa den eller inte har råd så finns den att ladda ner här. (på engelska)

"Har du kulona opp i magan?"

Life with the weird kid. | 2011-12-15 | 12:56:48 Kommentera här! » 3 st

Sitter och har håltimme i skolan nu. Vill slå vissa människor i huvudet med en yxa, eller spikklubba. Idag har jag haft konst, finska och biologi. Ska om ca 40 minuter ha jumppa och danska vals och polonäsen (stavning?). Imorgon ska vi ha ledigt i biggan så jag är ledig heeeela dagen, känns skitskönt. Här kommer en bild på dagens outiftklädersak:

Se en stjärna strålar klar, i alla minnen som vi har.

The Julkalender 2011. | 2011-12-14 | 17:50:55 Kommentera här! » 1 st

Idag är det den fjortonde december. Inte ens två veckor kvar till jul och ingen snö ligger på marken, nu börjar jag bli orolig. Whateverthefuck, i dagens lucka finns:
Kent!
Kent är ett band från Sverige som jag har börjat tycka mer och mer om nu i höst och vinter. De har så speciell stil och jättefina texter. Endel kanske tycker att deras texter är lite underliga och random, men jag tror att de flesta fansen gillar dem just för de vackra men ändå brutala låttexterna, jag vet att jag gör det i alla fall. Orsaken till att valde att tipsa om dem idag är för att de ska komma till Åbo i augusti och jag och familjen ska troligen dit, happy happy! Här är min favoritlåt av dem just nu, Columbus:

It's the most beautiful time of the year.

The Julkalender 2011. | 2011-12-13 | 17:01:18 Kommentera här! » 1 st

Det är den trettonde december och all snö har regnat bort, idag är det även Luciadagen, har ni varit med om något Luciatåg idag? I lucka tretton finns:
Kuroshitsuji!
Kuroshitsuji, eller Black Butler, är en anime och manga som basically handlar om en tolvårig pojke som säljer sin själ till en demon i utbyte mot skydd. Jag älskar både animen och mangan. Det finns lite av allt i den här serien, humor, skräck, mysterie, brottlösning och även lite romantik. Så jag rekommenderar den till alla. Även dessa som inte är anime-otakun kan gilla Kuroshitsuji, min storasyster som aldrig brukar se på animeserier älskar den här serien! Ni kan se alla avsnitt med engelsk text här.

What is love? Really?

Life with the weird kid. | 2011-12-13 | 10:58:41 Kommentera här! » 1 st

Känner mig väldigt deppad idag. Personliga orsaker som jag tyvärr inte tänker nämna så mycket om här på bloggen. Låt oss bara säga att det är lite problem med två människor och jag hoppas att problemet löser upp sig snart. Kommer nog inte vara så glad stämning här på bloggen nu, men jag ska försöka i alla fall. En positiv sak med idag i alla fall, ikväll kommer Jill till mig! ^__^
Har haft håltimme länge nu, ska snart fara och äta fisksoppa. Eller inte äta fisksoppa, men lite bröd kanske, kan inte äta skolmat usch. Här kommer en bild på mig från imorse:

Är det själva himlen som jag gungar i min famn?

The Julkalender 2011. | 2011-12-12 | 19:12:52 Kommentera här! » 2 st

Idag är jag på lite dåligt humör så jag skippar den lilla introduktionen som jag brukar ha och öppnar luckan direkt, i lucka nummer 12 finns:

Untitled av The Gazette
The Gazette är ju mitt favoritband och detta är nog min favoritlåt av dem just nu. Alltid när jag lyssnar på den så får jag gåshud, jisses så bra den är! Lyssna bara så får ni veta.
(Kom förresten på att vi är halvvägs till jul idag, bara 12 dagar kvar nu! Har ni skaffat allt ni behöver till julafton ännu?)

I'm dreaming of a white Christmas, just like the ones I used to know.

The Julkalender 2011. | 2011-12-11 | 15:07:00 Kommentera här! » 0 st

Ja, jag undrar faktiskt om det kommer att komma snö till denna jul. Det skulle kännas tomt utan snö på julafton, men all snö som har kommit hittills har bara regnat bort, så jag kanske måste ge upp hoppet. Alla dramatiska snötankar åsido, idag är det den elfte december, så det är dags att öppna den elfte luckan i julkalender, i den luckan finns:

Beccababycake!
Denna blogg är nog min favoritblogg just nu. Älskar Beccas stil och attityd och hela hon liksom. Kolla in bloggen så förstår ni vad jag menar (hoppas jag). (Bild tagen från hennes blogg.)

IKEA time!

Life with the weird kid. | 2011-12-11 | 09:20:05 Kommentera här! » 2 st

Idag ska jag till IKEA och Kodin1 och allt sånt. Sådana tråkiga inredningsaffärer för att hitta de sista detaljerna till mitt rum. Ni ska snart få se bilder på det, men jag vill inte lägga ut några före allt är helt klart. 
Igår fick jag mitt löshår och så färgade jag håret helt svart, nu är allt det blonda borta :c saknar det faktiskt lite, men jag märkte nu att jag faktiskt är jävligt snygg med helt svart hår också, så jag antar att jag bara måste vänja mig. Här kommer lite bilder på hur jag ser ut idag:


Haha, ser typ ut som en femåring på den första bilden.

This is the message of Christmas: We are never alone.

The Julkalender 2011. | 2011-12-10 | 18:27:39 Kommentera här! » 1 st

Igår var jag lite upptagen med Tomb Raider (som jag nu har kommit igenom, tralalala) så min fina vän Julia fick öppna den nionde luckan i kalendern, visst gjorde hon ett bra jobb? Men nu är jag tillbaka och detta finns i lucka nummer 10:
Maratonmarschen av Stephen King!
Maratonmarschen utspelar sig i ett framtidens Amerika som styrs av den hemlighetsfulle Majoren. En gång varje år hålls tävlingen Maratonmarschen som går ut på att 100 unga män helt enkelt marscherar så långt de orkar till en man, vinnaren, står kvar. Maratonmarschen är min absoluta favoritbok. Jag vet inte varför jag älskar den så mycket, jag bara gör det. Jag tycker att den visar hur grym världen egentligen kan vara. När man väl har börjat läsa den kan man inte lägga den ifrån sig, jag lovar.

Imorgon får jag mitt lösenord!

The Julkalender 2011. | 2011-12-09 | 21:49:44 Kommentera här! » 0 st

Hejhej, Fannys annorlunda kompis här ;) Fanny är så obsessed av Tomb Raider så jag får äran att öppna den nionde luckan i hennes fina julkalender! :) I den finns:
Kittens inspired by kittens
Detta är ett videoklipp som är helt slut. Det är en söt liten flicka (Fanny, du kan hoppa över ordet söt) som typ gör röster och kommentarer till olika kattbilder, haha. Om man ska tycka att det är roligt måste man vara slö, och jag kan lova att man blir ännu slöare om man ser den! Orsaken till att jag tipsar om denna nu är att det var med Fanny jag såg den för första gången, och nu är vi minst lika slöa som när vi såg den. Jag hoppas att den kan ge er lika mycket skratt som den gett åtminstone mig, haha :)

Gingerbread dough is highly addictive.

The Julkalender 2011. | 2011-12-08 | 18:45:04 Kommentera här! » 1 st

Idag är det den åttonde december, bara 16 dagar kvar till jul och medan ni väntar på julen kan ni ju roa er med min julkalender. I dagens lucka finns:
Tomb Raider Underworld!
Fick hem detta spel till PS2 igår och har suttit fastklistrad vid skärmen enda sen dess (med några pauser för skola, mat och "personliga behov"). Det går mest ut på att man ska springa runt och klättra och skjuta fiender och ha sig med sånt. Okej, jag är dålig på att förklara saker på ett intressant sätt, men tro mig, det är awesome!

Nu tändas tusen juleljus.

The Julkalender 2011. | 2011-12-07 | 18:17:26 Kommentera här! » 2 st

I den sjunde luckan i min fabulousa kalender finns:
What Is Love av Never Shout Never!
Låten är glad och pigg. Man blir liksom happy happy och vill typ bara spy regnbågar, okej kanske inte riktigt men blöah! Jag gillar också videon jättemycket, så se gärna på den också, enjoy!

Jag såg mamma kyssa tomten, loljk.

The Julkalender 2011. | 2011-12-06 | 16:46:18 Kommentera här! » 0 st

Idag är det den sjätte decembe och också Finlands nationaldag! På den sjätte december öppnar man den sjätte luckan i julkalendrarna, och därmed också i denna julkalender. I lucka sex finns:
A Candlelit Dinner With Inamorta av Asking Alexandria!
Asking Alexandria är ett screamoband från England. Jag tycker om dem väldigt mycket för de blandar lite technobeats med screamomusik på ett unikt sätt. Jag menar, det finns ju flera band som gör det men jag har aldrig hört något liknande Asking Alexandrias musik förut. Denna låten är nog min favorit av dem just nu. Det är en screamolåt så om du inte gillar sånt så är jag ledsen, kanske det kommer något som passar sig i nästa lucka o<:)

'Tis the season to be jolly, tralalalalalalalala.

The Julkalender 2011. | 2011-12-05 | 17:07:49 Kommentera här! » 2 st

Dags att öppna lucka 5 i min awesomea julkalender. I lucka 5 finns *ultratrumvirvel*
Sid & Nancy!
Sid & Nancy är en film som handlar om paret Sid Vicious och Nancy Spungen, filmen utspelar sig på 80-talet i England och U.S.A och handlar om Sid och Nancys livsöden och deras onda spiral av droger och sprit. Den är baserad på riktiga händelser. Sid & Nancy är en av mina absoluta favoritfilmer och fast man inte gillar Sex Pistols eller punk från 80-talet kanske man ändå kan tycka om den här filmen. Den handlar om mycket mer än bara punkare. Jag har i alla fall blivit helt avskräckad från att börja ta heroin (som jag hade stora planer på i framtiden).

So many days 'til christmas, ima die!

The Julkalender 2011. | 2011-12-04 | 13:02:13 Kommentera här! » 3 st

4de december idag! Dags att öppna lucka 4 i julkalendern, i lucka 4 finns:

AquamarinTHeOne!
Aquamarin är en Youtubeare som är helt underbar och awesome. Han kommer från Österrike och brukar göra musikvideos, vloggar, cosplay videon o.s.v. Det är kul att se en kille som vloggar för en gångs skull och är helt fanboyig över olika otaku-grejer. Kolla in hans Youtube kanal om ni gillar sånt, och säg vad ni tycker! o<:)
(bild från aquamarins fanpage på facebook)

The hair is the richest ornament of women.

Life with the weird kid. | 2011-12-03 | 12:29:18 Kommentera här! » 3 st

Har blivit otroligt trött på mitt nuvarande hår. Vill bleka det, färga det, klippa det någonting! Mamma har redan satt stopp för att bleka det mer. Så nu har jag mutat dem med en liten deal. Jag slutar gnälla att bleka håret och laga turkost hår, färgar allt svart och skaffar hårförlängningar, vilket de också har gått med på! Ska bara kolla runt och hitta bra löshår och så bestället jag det nog. Dessutom ska jag klippa en sån där "scene lugg". Så jag blir väl en riktig scene kid nu när jag får långt, fluffigt hår och sweep-lugg. Här kommer några bilder:Vad tycker ni, skulle det passa mig? 

I will honor Christmas in my heart, and try to keep it all the year.

The Julkalender 2011. | 2011-12-03 | 10:08:00 Kommentera här! » 1 st

Tredje december idag. You know what that means? That's right, lucka nummer tre! I lucka tre finns:
Xtream Techno - I remember the time of my life
Xtream techno är, som namnet antyder, ett technoband. Ganska otippat för mig va? Man kanske inte skulle tror att jag gillar techno, och det gör jag inte heller, egentligen, eller jag vill inte erkänna det i alla fall. Nåja, vet inte vad mer jag ska skriva om låten, lyssna bara på den! Den är sådär pigg så man blir glad av den liksom, ja lyssna på den så får ni veta.
(igår la jag förresten till en helt egen kategori för denna julkalender, så där kan ni enkelt hitta alla öppnde luckor o<:))

He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree.

The Julkalender 2011. | 2011-12-02 | 12:12:53 Kommentera här! » 0 st

Idag är det andra december och det betyder att vi ska öppna lucka två i bloggens julkalender! I lucka två finns:
www.1channel.ch!
1Channel är en websida som man kan hitta de flesta serier och filmer på. Man behöver inte ladda ner dem utan kan streama dem direkt på datorn! Jag vet att det finns hur många sådana sidor som helst, och jag har också provat många av dem men jag tycker att det här är den bästa jag har varit på. Såklart finns inte precis alla serier och filmer, men ändå väldigt många. So check it out and tell me if you like it! o<:)

Once upon a december.

The Julkalender 2011. | 2011-12-01 | 20:00:17 Kommentera här! » 3 st

Okej, så nu tänkte jag börja med en julkalender här på bloggen. Jag tänkte också stjäla en idé från min fina vän Julia (I hope you don't mind!). Kalendern går ut på att jag tipsar om något varje dag fram till jul; band, låtar, filmer, websidor, you name it! So let's get started! I lucka 1 finns *trumvirvel*

The Big Bang Theory!
The Big Band theory är en amerikansk TV-serie. Den handlar om de supersmarta nördarna Sheldon, Leonard, Howard och Raj som blir kompisar med tjejen Penny efter att hon har flyttat in i samma höghus som Sheldon och Leonard. Efter det ser man liksom hur alla deras liv fortsätter och massor med tokiga saker händer. Den här serien är nog den roligaste humorserien jag någonsin sett. Den är så random helt enkelt, och jag tycker att själva idén är rätt så orginell, så det blir inte som en deja vu over and over again liksom. Hope you enjoyed this lucka, see ya tomorrow! o<:) (<----- smiley med tomteluva)

For loveless loving, you fly about this broken world.

Syre. | 2011-12-01 | 18:08:52 Kommentera här! » 0 st


Dagens låt: MUCC-Ageha
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!