Magical MUCC

Syre. | 2011-06-30 | 19:51:20 Kommentera här! » 1 st

Under den senaste tiden har jag blivit helt överförälskad i MUCC. De är så annorlunda än alla andra J-rock band. De har så unik stil och är liksom "down to earth" på något sätt. Jag får gåshud av Tatsurous röst, den är så underbar.
Två av mina favoritlåtar, Yasahii Uta och Ageha.


Från vänster: Satochi, trummor, Tatsurou, sång, Yukke, bas och Miya, gitarr.

Rösta på min klänning!

Life with the weird kid. | 2011-06-30 | 00:43:56 Kommentera här! » 0 st

Mina designade klänning på NELLY.COM
Jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde rösta på min klänning. Om ni gillar den vill säga. Ni kan rösta här.

Then and now.

Life with the weird kid. | 2011-06-28 | 23:23:42 Kommentera här! » 0 st

SHINee har ändrats så sjukt mycket på bara några år! Om man typ kollar på Replay, den koreanska versionen ch sen på den japanska versionen så ser man faktiskt hur skitmycket de har ändrats. Speciellt Minho (1:49 i den första videon och 1:47 i den andra.). I den koreanska versionen var han bara så söt och squishable, nu är han så vuxen och het och helt RAWR!

I feel slightly high ~

Life with the weird kid. | 2011-06-28 | 00:22:16 Kommentera här! » 1 st

Är det bara jag som verkligen gillar att sitta uppe till sent på natten (eller tidigt på morgonen) helt ensam och surfa på datorn, eller läsa eller whatever. Jag tycker det är så mysigt. Det bästa är att nu på sommarlovet kan man ju faktiskt göra det typ varje natt eftersom man är ledig alla dagar. Nu ska jag i alla fall njuta av tystanden och kolla på Deadman Wonderland. Det verkar som om jag tappar intresset för animeserier när jag kollat på bara typ ett eller två avsnitt. Hoppas det är annorlunda med denna serie. Jag är lite petig när det kommer till anime förstår ni, det är störande men jag ka inte hjälpa det.

Ilovesthisong..~

Dir En Grey - Different sense

Syre. | 2011-06-27 | 14:03:46 Kommentera här! » 0 st

Det här är musikvideon i HD, jag har bara sett den förut med extremt låg kvalitet. Jag rådiggar musikvideon, den är helt awesome på ett sånt därnt stört sett som bara Diru kan få till. Zombie-looken som dom har är också helt otroligt cool.
Början av själva låten gillar jag inte riktigt, den är lite för "Cannibal Corpse"aktig för mig. Bara growls som man inte fattar något av. Men sen när han börjar sjunga så tar det liksom låten till en helt ny nivå. Gitarrsolot i mitten är helt otroligt, like orgasms for my ears.

Är någon annan än jag otroligt lättad över att Kyo lät håret växa tillbaka? Diggade inte riktigt den skalliga looken.

Krabbiiizzzz!11!!1 ;)))<3333333333

Life with the weird kid. | 2011-06-25 | 19:03:16 Kommentera här! » 0 st

Ja, rubriken är lite överdriven och ett skämt som ni kanske förstår. Gårdagen var helt alkoholfri, förutom en liten sup rödvin som smakade skit. Som ni kanske har läst så hade jag min fina vän Julia här. Ingenting speciellt gjorde vi, satt ute på gräsmattan och åt jordgubbar, sen såg vi på gamla bilder från sjuan och Sleepy Hollow. Lade ut några av bilderna på Facebook också. Jag visade också videon "laddergoat" åt henne, den lockade fram skitmycket skratt, haha. 
Just nu sitter jag och mår bättre än de flesta andra på min klass antagligen gör och äter chips, vattenmelon och dricker cokis. Ska alldeles strax se på det nyaste avsnittet av Sekai-ichi Hatsukoi. Vad gjorde ni på midsommaren? :)

Laddergoat.

De här e Fannys kompis ;)

Life with the weird kid. | 2011-06-24 | 21:21:56 Kommentera här! » 1 st

Hejj :) Ida e de midsommar , o ja e hos Fanny xD Ja e störd, men ja hoppas att ni int slutar läsa bloggen bara för dehär inlägget, jag kommer inte att gästblogga igen... :D Vi ha äti jordgubbar, choklad o chips (Y) Nu or fanny på WC, annars sku de hända en olycka... xD Trallallallallaaa :) Katter är sööta <3 Fanny e en jättebra vän, som ja ha kännt sen förskolan, men fick tibax kontakten  början på nian igen, vilket ja e glad över :') Ja e liite random (a) Nu får ja int skriva mera, så hejppa-hej ;D

Most awesome celebrity couple ever.

Life with the weird kid. | 2011-06-19 | 18:22:19 Kommentera här! » 0 st
Tim Burton och Helena Bonham Carter

MUCC - Hanabi ♥♥

Syre. | 2011-06-18 | 18:52:23 Kommentera här! » 0 st

Wishlist

Fashionista in my own world. | 2011-06-18 | 10:06:00 Kommentera här! » 1 st

Are you ready for this??!!?

Life with the weird kid. | 2011-06-17 | 18:19:13 Kommentera här! » 0 st


I is now blonde!
Jag tänkte bara droppa in för att berätta att jag lever. Jag ska kanske göra en liten "review-sak" av Stargazers blekningsmedel som jag alltså använde för att bleka håret rejält. Ska se vad jag orkar med. Hoppas ni inte blir för irriterade då det inte dyker upp inlägg så ofta. Alltid då jag ska skriva ett inlägg så kommer jag helt enkelt inte på något att skriva, sorry.

Damdidudidam

Life with the weird kid. | 2011-06-13 | 00:10:08 Kommentera här! » 2 st

Egentligen borde jag sova, eftersom jag ska på terapi till tandläkaren imorgon. Jag har hemskt tandläkarfobi så nu ska jag ta tag i det och förhoppningsvis blir det bättre. Problemet är bara att jag inte alls är trött ännu och klockan är 10 över 1 på natten. Jag ska upp klockan åtta och jag kommer vara skittrött, men jag är helt enkelt inte sömning än. Så istället för att sova ser jag om Togainu No Chi och läser fanfics, whoo!

Låtar jag inte borde tycka om men gör det ändå.

Syre. | 2011-06-10 | 15:18:12 Kommentera här! » 0 st

So, we meet again...

Life with the weird kid. | 2011-06-09 | 15:23:15 Kommentera här! » 0 st

Nu tog jag bloggledigt i några dagar, muahaha, deal with it. Nu så vill jag inte vara ute eftersom det är alltför varmt för mig så tänkte jag berätta om skolavslutningen då och allt annat som hände på lördagen.
Först var det då min skolavslutningen, jag gick ut nian alltså. I kyrkar tänkte jag börja gråta med gjorde det inte. Men sen då klassföreståndaren höll tal till oss nior om hur mycket vi har förädrats började jag lipa floder. Kunde helt enkelt inte hålla det inne. Sen när vi sjöng kunde jag hålla mig så att jag sjöng med alla andra. Sen då jag kramade mi klassföreståndare grät jag så att jag skakade. Jag kommer verkligen sakna mig klass, 9c. Om man ser hela årskursen som en helhet så är de bara skit, men min egen lilla klass kommer jag nog aldrig glömma, alla sjuka saker vi gjorde under dessa tre år i högstadiet.
Ja, efter det skulle jag helst ha velat fara hem och lipa och typ vilja döda mig själv, men sen skulle jag på syster Ls studentdimission. Den var skittråkig FYI. Min bak domnade typ tre gången innan den var färdig. Efter dimissionen hade vi studentfest vilken också var rätt så skittråkig, men jag fick fara därifrån tidigare så det var okej antar jag, god mat. På kvällen hade jag ett par kompisar hem till mig och då hade vi jättekul. Här är en bild för att demonstrera hur kul vi hade:

Så....nu har jag sommarlov och vet inte riktigt vad jag ska göra. De senaste dagarna har jag mest suttit inne i mitt rum i pyjamas med kylmaskine på full effekt. När det är 24 + ute och sol vill jag helst inte vara ute, allt för varmt för mig.

Så obeskrivligt fint.

Syre. | 2011-06-06 | 23:46:22 Kommentera här! » 2 st

Last day of school!

Life with the weird kid. | 2011-06-03 | 13:28:03 Kommentera här! » 0 st

Idag var det då sista dagen i skolan. Presenteringen av diplomarbetet gick helt bra. Jag frågade många människor efteråt om man hörde vad jag sa, om jag darrade på rösten o.s.v.(jag gör alltid det efter att jag har presenterat något för andra människor). Alla sa att man hörde mig helt tydligt och att man inte märkte att jag var nervös, skönt :). Många tyckte också att mitt cosplay var jättefint och det är ju alltid kul att höra. 
Förresten, bara heads up att imorgon kommer jag antagligen inte att hinna blogga eftersom ja har skolavslutning på morgonen, sen ska jag på syrrans studendimision och studentfest och på kvällen kommer en kompis hit, så jag orkar nog inte ta bloggpauser då. Kanske ett tidsinställt inlägg dyker upp, ha det bra! ^^

Jag gillar mitt hår idag, och därför langar jag en fin bild här.

Nervositet x 100000

Life with the weird kid. | 2011-06-02 | 21:07:33 Kommentera här! » 0 st

Ju mer tid som går desto nervösare blir jag för diplomarbetet imorgon. God, jag svär, något kommer faila sig. Jag vet det. Men nu har jag bestämt att inte bry mig om det mera, och vet ni vad som är ett bra sätt att distraheras på? True Blood!

Diplomarbete ca 100 % klart

Life with the weird kid. | 2011-06-02 | 17:02:51 Kommentera här! » 0 st

Nu har jag diplomarbetet skrivet, utprintat och lagt i mapp. Outfiten är upphängd och redo att ta med imorgon och anteckningarna till presentationen är skrivna. Allt som egentligen är kvar är att ta isär provdockan och hämta ner den så att jag kan ta med den till skolan imorgon. Jag är skitnervös! Jag ska inte ens prata så mycket, jag skrev bara upp ganska korta anteckningar så jag behöver inte prata så länge. Men ändå, att ha mitt cosplay som jag har sytt, bara framställt framför alla, för alla att se och bedöma och se alla misstag på är ganska skrämmande. Det känns också lite bittersweet eftersom det här är det alldeles sista arbetet jag gör i grundskolan. Ugh, jag hoppas allt går bra och att jag inte typ börjar lipa eller spy framför alla.

Hairdresser

Life with the weird kid. | 2011-06-01 | 08:51:23 Kommentera här! » 0 st

Om lite mindre än en timme ska jag köra till frissan. That's right, köra. Jag var ut och köra med min scooter för första gången igår :) *proud*
Ja, i alla fall ska jag till frissan. Jag ska bara klippas, inte färga håret. Jag tycker det är lite onödigt att bara måla dit ett till lager färg när jag ändå ska börja bleka håret på sommaren. Ha en bra dag allihopa! :P
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!