Your mom sucks cocks in hell!

Life with the weird kid. | 2011-09-30 | 19:11:51 Kommentera här! » 1 st

Jag måste faktiskt säga att det är helt jävligt skönt att den här veckan är över. Vi har haft tre prov på fem dagar, och det har varit skitjobbigt. Har typ inte hunnit vara på datorn alls. Men nu är alla prov över......tills om fem veckor, då vi har provperiod igen. Just nu kan jag i alla fall ta det lugnt, ska se på skräckfilmer med syrrorna. Vi ska börja med The Exorcist och sen se på Scream 1, vad ska ni göra ikväll?

Yesterday was thursday, today it is friday, tomorrow is saturday and sunday comes afterwards.

Life with the weird kid. | 2011-09-02 | 18:19:11 Kommentera här! » 1 st

Tjenare! Här sitter jag och är otroligt glad över att det är fredag. Jag tycker att det är otroligt skönt. Jag har varit jätteslö idag i skolan, haft riktig fredags-fiilis. Jag försöker också få inspiration till att teckna något. Jag har inte ritat eller varit kreativ på något sätt på länge, så det skulle vara på tiden att jag gör något, men jag kan inte tvinga fram det, så jag antar att det får vara. På tal om teckningar skulle jag ju kunna visa några av mina egna teckningar.
Den sista jag tänkte ladda upp funkade inte, så ni får nöja er med två, men det harmar eftersom de var min favorit, FUUUUUU-.
Jag tror inte att någon vill kopiera mina bilder, men jag lade min bloggadress dit, bara utifall att.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!