Stress

Life with the weird kid. | 2009-11-30 | 16:51:55 Kommentera här! » 0 st

Jag är lite stressad just nu. I torsdag så har vi fykeprov som jag inte fattar något av och jag har inte börjat läsa ännu. Min läsedagbok i moddan ska vara färdig i fredag helst och jag har knappt börjat på den. Nösta vecka har vi joggaprov, plus läxor där emellan. Men, nåja jag klarar mig alltid, måste bara lämna något till en annan dag, det går nog. Men aargh, jag hatar stress :(

An Cafe sida

| 2009-11-29 | 22:17:10 Kommentera här! » 0 st

Jag har gjort en sida på webs.com. Om ni gillar An Cafe så skulle jag vara jättetacksam om ni kunde joina den :) Än så länge så finns det bara tre medlemmar och det skulle vara coolt om bara 10 stycken skulle joina. Jag ville göra en sida för alla dom som tycker att dom inte kan prata fangirl snacket på riktigt med nån. Soom tur har jag jättebra vänner på BDB och i skolan som orkar lyssna (älskar er), men alla är inte lika lyckliga. Så jepp, om ni gillar an cafe gå med här.

Söndag

Life with the weird kid. | 2009-11-29 | 15:57:47 Kommentera här! » 0 st

Idag är det söndag. Har just lagat särdig min modda uppgift. Vi skulle skriva hur en annan persons morgon ser ut. Jag skrev om Mikus morgon. Vi ska läsa upp dne högt imorgon, det blir lite nålåt. Det blev ju inte bra alls. Men ingen hör väl på ändå :) Nu blir det flera läxor.

BAI BAII ~

Hemma

Life with the weird kid. | 2009-11-27 | 15:06:22 Kommentera här! » 2 st

Har just kommit hem från skolan och det är redan nästan helt mörkt ute. Det är skönt men samtidigt jobbigt. Man blir trött så snabbt. Fick just reda på att jag ska få Magnya Carta till julklapp. Jag tänkte ändåköpa den, men yay! :)

I skolan

Life with the weird kid. | 2009-11-27 | 09:08:46 Kommentera här! » 0 st

Har data. Just så lagade jag min An Cafe hemsida nästan färdig. Kanske lite bilder till. Jag blev faktiskt ganska nöjd. :) Jag kopierade kodmallen från en annan sida och ändrade den lite xD Me jag lagade mycket själv också. Nästa timme så har vi rellaprov. Hoppas att det är lika enkelt som alla säger att det är. Wish me luck! ♥♥♥

Ohayo!!

Life with the weird kid. | 2009-11-27 | 06:34:55 Kommentera här! » 1 st

Idag vaknade jag ganska sent. Kanske för att jag somnade klockan 11 i går. Kanske inte så sent för någon annan men jag brukar oftast sova klockan halv 11. Men det gör inget, för jag behöver inte åka buss idag, storasyster J skjutsar mig :) Så skönt att slippa bussen. Den är så lång och kall och det är hemskt att sova i bussen. Man börjar å illa :(
Idag så har vi första timmarna data, tredje timmen har vi rella prov. Vi skulle ha på oss tmteluva idag, men jag såg så dum ut med den så jag lade den runt armen. I alla fall har jag en, hoppas att det "godkänns".

Ha en bra dag! ^3^

350

Life with the weird kid. | 2009-11-26 | 20:36:43 Kommentera här! » 0 st

Det här är mitt trehundrafemtionde inlägg, tänk så många :)
Idag blev jag i byn men Ronsku och Emppo efter skolan. Det var roligt. Men min akku tog slut i mobilen. Så jag var tvungen att låna Emppos mobil, så att jag kunde ringa hem, så att mamma kunde säga åt pappa att ringa till Ronskus mobil sen när han skulle komma efter mig. Ganska komplicerat. Imorgon har vi rella prov. Alla som har haft det sa att det var enkelt, det är bra, för jag har inte läst på det så mycket.

onsdag

Life with the weird kid. | 2009-11-25 | 21:33:15 Kommentera här! » 0 st

Jag har hela tiden trott att det var torsdag idag. Msen så skulle jag se på ett program som kommer på torsdag och så kom de inte och då kom jag på att det var onsdag :) Well, well..
Har inte hänt så mycket mer idag. Alla andra fick vaccin, men inte jag, tog ju redan för en vecka sen. Imorgon kommer storasyster J hem. Hon har bränt Kamikaze Girls på en DVD till mej. Yes! Älskar den filmen. Alla borde se den, men alla gillar ju inte japanska filmer förstås, dom är ju lite random och kontiga, hihi ^__^

BAI BAII, oyasumi my little cupcakes!!

Video

| 2009-11-24 | 21:20:45 Kommentera här! » 0 st

Jag har lagt upp en ny video på youtube! Kommentera vad ni tycker :)

Gravitation

漫画, アニメ. | 2009-11-24 | 21:14:46 Kommentera här! » 0 st
Nu har jag sett färdigt på Gravitation. Den var ju helt bra. Inte den bästa jag har sett men ändå bra. Jag har läst första mangan. Här är vad den handlar om i stora drag(från Wikipedia):

"Efter att blivande rockstjärnan Shuichi Shindou får höra att han har "noll talang" av en främling, så blir han som besatt av att finna den här mannen igen och kräva en ursäkt. Det visar sig att mannen han mötte är den populäre och ursnygge författaren Yuki Eiri (I japan sätter dom efternamnet först). Men när Shuichi hittar honom går det inte riktigt som han tänkt sig. Han blir kär i Eiri. Efter att de börjar med ett kaotiskt förhållande, får Shuichi mycket jobb att handskas med, han försöker nämligen att toppa listorna med sitt band BAD LUCK som han startat med sin kompis och gitarrist Hiroshi(Hiro) Nakano, och senare även den keyboardspelande Fujisaki Suguru.Under seriens gång möter BAD LUCK rivalbandet ASK som består av ett par våldsamma killar som kör med fula trix, (de utnyttjar Shuichi på ett fruktansvärt sätt) och senare även Shuichis stora idoler, de nu legendariska Nittle Grasper.Även i sitt kärleksliv stöter Shuichi på en del rivaler, dels flickan Ayaka, men även Yukis svåger Seguchi Toma (som även är chef för BAD LUCKs skivbolag NG) som sätter käppar i hjulet för de två. Yuki har dessutom en dolt, mörk förflutet, som gör att han är så kall och känslolös. Klarar Shuichi av hans sätt att vara eller bryter han ihop?"

Fokis Tävling

Life with the weird kid. | 2009-11-24 | 19:59:21 Kommentera här! » 1 st

Jag är med och tävlar på fokis.se. Man kan vinna vad man vill från cocoo.se. :)Jag vill ha det här halsbandet :)
Det ser så gott ut. Man vill bara äta upp det! ^__^

One Year Anniversary

Life with the weird kid. | 2009-11-24 | 17:30:33 Kommentera här! » 1 st

Idag är det ett år sen jag började höra på An Cafe. Ett år sen Mikus underbara röst trängde in i min hjärna och trollband mig och gjorde mig lyckligare än någonsin. Jag har allt att tacka till dessa fem pöjks. Vem vet vad jag skulle ha lyssnat på om det inte vore för dom? Tack gode Nyappy!

huh?

Life with the weird kid. | 2009-11-23 | 18:55:20 Kommentera här! » 0 st

Fatta, omrogon är dett ett år, ett år, en jag började lyssna på An Cafe. Så idsag har jag bakat en muffinskaka som jag ska ta med imorgon till skolan. Alla som vill ha, så får ta. Men dom med glasyr ska jag, Paj-san, Ego och Emppo ha, så det så :)
Sen fick jag också reda på idag att imorgon på morgonen så ska det vara strömavbrott. Hur ska jag kunna klä på mig och sminka mig!? Suck, det går väl på något sätt ^___^

Ny hårfärg

Fashionista in my own world. | 2009-11-21 | 14:46:00 Kommentera här! » 7 st

Som sagt var jga till frissan idag. Min kusins nyöppnade frissa. Det var jättebra där och jag gillar verkligen min nya hårfärg fast den bara är svart.

 

Vaken

Life with the weird kid. | 2009-11-21 | 09:56:38 Kommentera här! » 0 st

Jag vaknade för ca en timme sen. Sen dess har jag suttit på datorn. Idag ska jag till frissan, kommer bild efter det. Det är mycket enklare att lägga upp bilder nu. Thank God For WebCams! :)

Dator

Life with the weird kid. | 2009-11-20 | 16:10:18 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag fått min nya data! :) den har 160 GB hårddisk. Lite mer än min gamla som hade 27 xD

bra dag

Life with the weird kid. | 2009-11-20 | 14:54:56 Kommentera här! » 0 st

Idag har jag haft en ganska bra dag. Vet inte varför, nog för att alla mina dagar är någorlunda bra, men det finns alltid speciella dagar som man känner sig bättre är alla andra dagar. Idag var en sån dag :)

An Cafe Test

| 2009-11-19 | 19:27:21 Kommentera här! » 0 st

Miku:
( ) Du är alltid hungrig
(x) Du gillar att Shoppa
(x) Du Älskar Kalle Anka
(x) Du är en Djurälskare.
(x) Du gillar färgerna Vit och Röd.

Resultat: 4


Bou-Kun:
(X) Du är oftast trött
(/) Du är förälskad i ditt Blonda hår eller i dina Toffsar -
(/) Du är tystlåten Ibland
(x) Du är snäll, och man kan lita på dej
(x) Du gillar färgerna Svart och Guld

Resultat: 4Takuya:

(/) Du ser Barnsligt söt ut
( ) Du är Yngst bland dem du brukar vara med
(x) jag gillar inte lukten & du är emot folk som röker
(/) Dina hobbys är att Bada
(x) Du gillar Svart och vit

Resultat: 3

Yuuki:
( ) Du bär Peruk
(/) Du vill inte visa ditt riktiga jag
(/) Du klär dej ofta i kläder med färger som skär sig
(/) Du ser Cool ut i Solbrillor
(x) Du gillar färgen Svart

Resultat: 2.5


Kanon:
(x) Du är oftast uttråkad
(x) Du passar i Slips
(/) Du är den som ser till att allting är igång, och att kompisar håller ihop.
(/) Du Tycker om att Spela olika sorters spel.
(X)Du gillar färgerna Svart, och Lila

Resultat: 4


Teruki:
(x) Du är Nästan Alltid Glad
( ) Du har över 15 Piercingar
( ) Band du gillar: Dir en grey
(x) Du tycker om Naturen
(/) Du gillar färgen Grön

Resultat: 2,5

Miku Bou och Kanon :D:D

45 days...

| 2009-11-19 | 18:46:10 Kommentera här! » 1 stMärkte just att det bara är 45 dagar tills An Cafes sista live konsert tillsammans. När jag skriver sista livekonsert så blir jag alltid så lessen, det påminner mig om att sen är det slut. Allt tar bara slut, efter allt som dom har jobbat för. Men sen tänker jag att det är bra för dom att ta en paus. Men sen blir jag lessen igen. Det stör mig att jag inte kan bestämma mig, tycker jag att det här är bra eller dåligt? Kommer väl aldrig få svar på det.
Men tänk nu, bara 45 dagar med de finaste pöjksen i världen, sen försvinner dom. Ingen ny musik, inge nya foton och inga nya, fina blogginlägg som gör mig glada när allt annat känns trist, usch, jag vill inte ens tänka på det. :(
Nu blev det ett till inlägg om An Cafes paus, men jag kan inte hjälpa det.

Hmm

Life with the weird kid. | 2009-11-19 | 17:59:27 Kommentera här! » 0 st

Har snart flyttat bort allt som jag vill spara från min dator. Bara några foton kvar :) Sen var jag tvungen att skriva upp alla internetadresser som jag hade sparat på min dator. Det var många, nästan tre sidor i ett häfte blev det.
Jag mår lite illa, hoppas det inte är magsjuka. Jag skulle inte vilja få det, usch det är så äckligt. :(

ohayo

Life with the weird kid. | 2009-11-19 | 06:26:03 Kommentera här! » 0 st

Ska snart fara till skolan. Åker inte med buss idag för storasyster L har sovmorgon och jag vill inte gå ut till bussen i mörkret ensam. Så jag åker med en kompis mamma. Skönt att ha lite extra tid på morgonen :)

Ha en bra dag cupcakes!

181109

Life with the weird kid. | 2009-11-18 | 20:49:23 Kommentera här! » 0 st

Idag fick jag vara borta från jumppan. Min arm är sjuk, och det var ju bra. Men jag fick ändå en boll i den :( det gjorde ont och nu kan jag nästan inte röra på den igen, just när den höll på att bli bättre *suck*
Mhihiii, jag har fått ny dator. Får den i fredag för den är begagnad ochdom i butiken hade inte byggt upp alla program ännu. Jag måste flytta alla bilder och stuff till den stationära datorn med minnessticka och det tar länge! Men det är det värt, äntligen en ny data. Jag klarar inte av den här mera, den är låångsam.
Helt off topic, jag har sytt två lolita kjolar som jag är rätt så nöjd med. Lägger upp bild så fort som jag har tagit någorlunda bra foton och lagt in dom på datorn :)
Nu ska jag se på ett avsnitt av Junjou Romantica.

GO'NATT, små cupcakes!!

Vaccin

Life with the weird kid. | 2009-11-16 | 16:11:37 Kommentera här! » 2 st

Var just och tog vaccinet. Jag kan knappt röra min arm. Jag tog den idag för när jag kom hem så sa mamma något om den och jag bröt ihop och bara låg i en hög och hyperventilerade. Sen tycket mamma att jag skulle ta den idag för att få det överstökat och så for jag och tog den. De var tvugna att dra upp min ärm med våld. Men sen när jag hade det överstökat så var jag som "what the hell was that?!"
Det är alltid så att före jag tar en spruta så är jag livrädd, men sen efteråt så tänker jag att det inte var så farligt. Jag är CP, jag vet. Men jag lyssnade på An Cafe på högsta volym medan dom sprutade in den. Det hjälpte också lite tror jag :)

Teru is a crossdresser

The life of J-rockers and other immortalpeople. | 2009-11-14 | 15:40:43 Kommentera här! » 0 st

Jag fick jst reda på att Teru (ena gitaristen) från Versailles crossdressade när han var med i Hizaki Grace Project, ett annat band som den andra gitaristen i Versailles grundade. Så jag sökte bilder och här är han...Bilden till höger är alltså crossdress-bilden. Visst är han söt? :) Haha, han har typ onaturligt stora ögon. Han är jättegullig =^____^=

Finale Of NYAPPY

| 2009-11-13 | 21:20:19 Kommentera här! » 0 st

Jag har försökt ladda ner Finale Of Nyappy DVDn sen igår. Nåja, jag fick ner första delen, men sen märkte jag att den inte gick att spela upp, för den var fel format. Såå, jag laddade ner en spelare som heter Nero ShowTime. Sen funkade det, men sen märkte jag att varje klipp bara är ca 3 minuter långt. Och jag trodde att det skulle finnas med kllipp från när dom var i Finland, men jag tror inte att det finns det. :(
Men, jag ska ändå fortsätta att ladda ner resten, jag kan ju radera den sen. Man blir beroende av den, vill bara se mer hela tiden :)

121109

Life with the weird kid. | 2009-11-12 | 06:08:07 Kommentera här! » 0 st

Godmorgon!
Ska om ca 10 eller 15 minuter fara till bussen. Om syster L hinner äta klart. Idag har vi enkka, modda, HK, fysik och finksa. Jag känner mig lite dålig men nåja. Det blir säkert bättre när jag kommer ut i friska luften och får höra lite på An Cafe (de fem gudarna).

Ha en bra dag små cupcakes! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Oyasumi!

Life with the weird kid. | 2009-11-11 | 20:24:54 Kommentera här! » 0 st

Idag kom Ron-chan hem från Sverige. Hon hittde inge pocky en köpte en stor Dajm läda till mig på båten. Det är nästan lika bra =3 Idag på jumppan fick jag två korgbollar i huvudet nästan direkt efter varandra, kan inte de få hjärnceller som jag har få leva? Tydligen inte.
Men nu ska jag se på ett avsnitt av Junjou Romantica, sen läsa i Dead Until Dark och sen soova.

GODNATT, OYASUMI och sov gött små cupcakes! ♥♥♥♥♥

Aristocrat's Symphony

Syre. | 2009-11-11 | 16:41:42 Kommentera här! » 0 st

Har just sett på en Versailles PV (promotion video) som jag inte har sett förut. Jag har hört låten men inte sett videon. Den var så bra att jag ska lägga upp den här :)
Det är så coolt när Jasmine You och Hizaki spinnar runt och deras klänningar flyger och blåser. Och Kamijo är hott med ljusa kontaktlinser och vampyrtänder som vanligt, haha :)

ohayo!

Life with the weird kid. | 2009-11-11 | 06:13:33 Kommentera här! » 0 st

Go'morgon!
Idag har jag jumppa, ugh. Men först två timmar hussa vilket är ganska yay! Sen efter skolan så har jag också finska stöd. Inte så nyappy, men jag lär mig mycket bättre med det. Annars skulle jag nog inte fatta något. Nåja...

BAI BAII och ha en bra dag! ~

ohayo!

Life with the weird kid. | 2009-11-10 | 06:16:48 Kommentera här! » 0 st

Godmorgon!
Ska ganska snart fara till bussen. Idag är jag emo/visual kei. Mitt hår är tupperat till max. Men nåja, måste pröva på nya saker :) Idag har jag ett joggaförhör om Europas länder. det kommer inte att gå bra. Jag ska läsa lite till i skolan, men det vill inte fara in i huvudet :(

Ha en bra dag! ^___^

hmm

Life with the weird kid. | 2009-11-09 | 19:01:41 Kommentera här! » 0 st

Har inte hänt så mycket idag. Bara att Paj-chan rev i mina pigtails :( det gjorde ont. Men nåja. Imorgon ska jag no ha mer Visual Kei kläder och smink. Försöker prova på olika stilar och olika frisyrer.
Idag hade vi moddaprov och imorgon har jag ett joggaförhör. Usch, orkar inte med skola!! Jag längtar redan till jullovet...

Good Bye My Dear Roses! ♥♥

quick

Life with the weird kid. | 2009-11-09 | 06:15:56 Kommentera här! » 0 st

Ska om en minut fara till bussen. Har idag moddaprov. Önska mig lycka till!

BAI BAII ~

fangirl

| 2009-11-08 | 17:52:32 Kommentera här! » 1 st

Jag såg den här bilden:Jag dog. Jag har på riktigt aldrig sett Miku på ett sånt här sätt. Han är så jävla snygg!! Se på hans smink, se på hans ögon, han har vita kontaktlinser! ARRGH!

x men igen

| 2009-11-07 | 17:36:58 Kommentera här! » 0 st

Har idag sett på den sista x-men filmen. Den var ju helt bra, bättre än jag trodde. Men inte så bra som Brokeback Mountain, Death Note, Oresama eller Kamikaze Girls .Men jag kan ännu inte förstå hur folk tycker att Hugh Jackman är snygg. Visst, han är inte ful, kanske lite stilig, men jag kan nog inte sitta och dregla över honom. Sen en sak som störde mig i alla filmerna, hans skjorta gick hela tiden sönder. xD

love you forever

| 2009-11-07 | 00:56:35 Kommentera här! » 0 st

Jag såg just på en video när en tjej sunger i en karaoketävling. Hon sjöng merrymaking och den riktiga låten var på i bakgrunden.
Jag hörde Mikus röst.
Jag började gråta.
Orsaken?
För första gången på länge talade Mikus röst faktiskt till mig. Det har nämligen inte blivit så mycket An Cafe lyssnande på sistone. Har varit into mera hard stuff som Versailles och The GazettE.
Men nu kände jag mig faktiskt som en riktig cafe-kko. Jag är ett av deras fans, jag älskar dom av hela mitt hjärta. Jag har tänkt lite på sista tiden då jag inte har lyssnat på dom så mycket att om jag har vuxit ifrån dom. Så snabbt. Men det har jag verkligen inte, nej, absolut inte! Dom är ju världens härligaste band.
Kanske jag slutade lyssna på dom en knyck för att jag blev lite besviken över den nya skivan, eller för att jag tyckte att dom sviker sina fans då dom ska sluta. Jag vet inte...
Jag slutar det här så där plötsligt öfr jag kommer inte på ett bra sätt att avsluta det på.x men

| 2009-11-06 | 21:16:48 Kommentera här! » 0 st

Har just sett på X men 1. Ser nu på X men 2. Den är ganska bra, men jag följer inte riktigt med just nu. Orkar nog inte se så länge på den.
Jag är alltid skeptisk mot Science Fiction filmer, men den är faktiskt ganska bra.

uuuh

Life with the weird kid. | 2009-11-06 | 00:28:54 Kommentera här! » 0 st

Jag är lite förbannad. Tokio Hotel vann Best Group. Green Day borde ju ha vunnit! Dom är mycket bättre är Tokio fucking Hotel. Okej sorry nu om ni gillar TH men jag gillar dom absolut inte så sori nu bara.
By The Way, ja far nog inte till skolan, den jävla stegringen är tillbaka, kul...

funderar

Life with the weird kid. | 2009-11-05 | 16:06:12 Kommentera här! » 1 st

Jag fundrar om jag ska fara till skolan imorgon eller inte. Det känns lite dumt att vara borta en hel vecka och sen komma till skolan för bara en fredag, emn å andra sidan så saknar jag mina vänner :) Jag pratade med dom nyss, och dom hade så roligt. Jag vill också ha roligt, jag tror nog jag ska fara, ska se om jag har feber ännu ikväll men om jag inte har det så far jag nog :)
Ikväll kommer det EMA-galan på MTV. Jag ska nog inte se på hela, men jag vill se när Kenza intevjuar kändisar på röda mattan. Det börjar nio och håller på i en timme ^__^
Ska ni se på EMA-galan?

so bored!!!

Life with the weird kid. | 2009-11-04 | 15:07:38 Kommentera här! » 0 st

Jag har så tråkigt! Det finns absolut ingenting att göra. Eller det finns massor men inget som jag skulle ha lust att göra nu. Jag är så rastlös, aargh! Jag har redan J-rockifierat mig så mycket som jag kan, mitt hår är helt sönder-tupperat nu. Alla froum är helt döda den här tiden på dagen. Alla är tråkiga, inget kommer på TV, aaah, jag blir tokig.

dj sisen har en poojkväään

The life of J-rockers and other immortalpeople. | 2009-11-04 | 09:42:48 Kommentera här! » 0 st

Det här läste jag i en intervju med DJ SiSeN. Så sött!

What are your goals for next year?
"(English) I want to be married! With my boyfriend. I want to make more mixes, be bigger in the club, industrial, underground scene."

Och här i en annan:

If you were going to be left on a deserted island, what 3 thing would you bring with you?
1) My boyfriend (first and only choice if I had to choose just one)
2) Water
3) Food
That would be perfect.

Kai och Ruki

The life of J-rockers and other immortalpeople. | 2009-11-03 | 11:48:57 Kommentera här! » 1 st

Nu har det gått något fel. Alla J-rockare förändrar sig drastiskt. Nu har Ruki och Kai från The Gazette klippt sig och jag gillar det inte alls :( det är ju deras eget val och allt men det här är bara inte snyggt.nej

Life with the weird kid. | 2009-11-03 | 09:23:03 Kommentera här! » 0 st

Jag har inte bloggat på länge. Sorry men jag har varit sjuk och sen så har inget hänt och allt sammans. Men jag ska idag lägga upp bilderna från filmkvälllen, bara jag får in dom på min dator. Vet ni vad det bästa med att vara sjuk är? Att man inte behöver vara med på jumppan imorgon :) Fast jag far till skolan så behöver jag inte vara med, yes! Vi ska ha orientering så det är ännu bättre!
Nu lämnar jag er med den här videon. LM.Cs nyaste singel. Maya är en dvävul med pottklippning. Engligt mig så var hans här bättre förut men om han gillar det så är jag glad ^____^


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!