Good Morning.

Life with the weird kid. | 2011-03-30 | 05:50:29 Kommentera här! » 0 st

Ouch, vad jag har ont i benmusklerna idag! Jävla jumppa, haha. Magmusklerna är också rätt så sjuka. Anygays så tänkte jag droppa in lite för att informera er om att jag troligtvis inte kommer att hinna blogga mer idag, jag ska nämligen på Kille Queen konsert i Åbo med hela familjen. Mamma och pappa har gillar Queen sen de var unga och jag har växt upp med Queens musik, så det var en självklarhet att vi skulle fara dit. Killer Queen är som ett lookalike band till Queen, jag har bara läst bra recensioner av deras spelningar så jag tror att det ska bli bra. Sen ska jag också gå runt i lite olika loppisar och söka en läderrock, en punking som jag kan sätta fast skitmycket nitar på och sånt, wish me luck! :P

The BL expert recommends: Takumi-kun 2

The BL Expert Recommends! | 2011-03-29 | 17:19:41 Kommentera här! » 1 st

Takumi-kun 1 här.
Takuki-kun 2, Nijiro Iro No Garasu är den andra filmen i Takumi-kun serien som består av fyra filmer, tror inte att det ska komma fler tyvärr :(
Denna film handlar alltså om samma karaktärer som den första. Takumi som hade människo-fobi och går på en all-boys-highschool och Gii som botade Takumis människo-fobi och nu är Takumis pojkvän. Deras förhållande kompliceras lite när en yngre elev på skolan de går på, Morita Tooru kommer in i bilden. Takumi börjar tvivla på Giis kärlek, tror att Gii har tröttnat på honom och gått vidare till Morita. Hur ska detta gå, ojojoj! xD
Jag gillar den här lika mycket som den första, vilket är väldigt mycket. Skådisarna är lite bättre än i den första (de har ändrat dem) och handligen är skitgullig och "lovey-dovey", men den är ändå ganska sorglig på en del ställen. Perfekt om du gillar typisk BL!
Ladda ner den här och se den online här.

En gullig off-shot bild (^__^)

Kalastime!

Life with the weird kid. | 2011-03-27 | 15:16:09 Kommentera här! » 0 st

Ikväll ska vi ha kalas för min syster L som fyller 19, eller fyllde igår. Jag hatar verkligen att ha kalas, massor med gamla människor som dricker kaffe och små ungar som springer omkring. Huhu, men jag antar att jag överlever. Önska mig lycka till!

I effin' hate math!

Life with the weird kid. | 2011-03-26 | 19:14:14 Kommentera här! » 0 st

Har skjutit upp att läsa på matteprovet hela dagen, men nu måste jag tvinga mig själv till att läsa! Men ugh, jag hatar matte, jag hatar det!

Känns nästan som jag skulle kunna göra det här nu, haha....

Tokyo Dome Live DVD

Syre. | 2011-03-26 | 12:55:35 Kommentera här! » 0 st

Igår fick jag reda på att CLJ records som har producerat många J-rock skivor och DVDs här i Europa ska göra en European version av the GazettEs Tokyo Dome DVD också! Gissa om jag blev skrek, typ alla andra DVDer av CLJ records finns på CDON, så varför skulle inte den här också säljas där? Jag hoppas verkligen att den kommer finnas att köpa där, eller typ på Lexykauppax. Den tolfte april ska dem komma ut, jag längtar...

Jag älskar framsidan av DVDn, undrar om Ruki har designat den (^____^)

The BL expert recommends: Kou'un No Rihatsushi

The BL Expert Recommends! | 2011-03-25 | 18:51:15 Kommentera här! » 0 st

Kou'un No Rihatsushi är min favorit i BL manga, så jag tänkte dela med mig av den här. Jag orkar oftast inte läsa manga på datorn, men denna fastnade jag för. 
Den handlar om en lite nördig, ogillad kille som heter Todou Tsukasa som bestämmer sig för att gå in i en frisörsalong. Stylisten där ger honom en ny klippning som ger Tsukasa mer självförtoende, när han blir äldre är han en känd skådesplerare men har ändå aldrig glömt stylisten som hjälpte honom, så han hänger runt i frisörsalongen lite då och då. Läs själva för att se vad som händer! ;)
Som sagt så ör det här den enda mangan jag har orkar läsa på datorn, så jag gillar den. Den är ganska gullig och så, så om du gillar sånt så är den perfekt. Tyvärr hittade jag inte nerladdningslängen längre, så här kan ni läsa den online. 

Planering, planering

Life with the weird kid. | 2011-03-25 | 17:03:51 Kommentera här! » 0 st

Satt just och planerade mitt framtida rum med syster J. Eller inte framtida, men hur jag ska möblera om när jag får nya tapeter och sånt. Här är en liten skiss:

Jag tror det blir bra, men det ser man ju först sen då man provar. Vad tycker ni? ^___^

Databas och databas.....

Life with the weird kid. | 2011-03-25 | 10:26:57 Kommentera här! » 0 st

Vi håller ännu på med databaser på datatimmen. Det är sjukt tråkigt men för att det står i läroplanen så måste vi gå igenom det, blaah! Finskaarbetetframförandetsaken gick bra, lite otydligt läste jag, men annars helt bra. Hm, vet inte vad jag ska skriva.
Ikväll ska kommer the BL expert recommends, vill ni att jag ska rekomendera en anime, film eller kanske manga? Kommentera! :P

I'm facking haangree!

Life with the weird kid. | 2011-03-25 | 06:01:50 Kommentera här! » 0 st

Jag är så hungrig att det gör ont i magen just nu, så hungrig är jag just nu. Så jag ska laga gröt eller nånting sånt åt mig, hoppas att det stoppar hungern. Sen ska jag se på en ny anime som jag började se på igår, den heter Togainu Ni Chi och är awesome. Det är typ yaoi men med massor med våld och blod och grymhet, me like!

Idag får jag också skjuts med syster L till skolan, så jag behöver inte åka den äckliga bussen som luktar skit, wiie (^__^)

Happihappi

Life with the weird kid. | 2011-03-24 | 20:28:08 Kommentera här! » 1 st

Jag har länge tjatat och bett mamma och pappa om att få göra om mitt rum eftersom jag ändå ska bo här i tre år till efterson jag far till gymnasiet här på mig hemort, men de har inte tyckt det har varit nödvändigt. Nåja, för några dagar sen kom mamma in i mitt rum och sa att hon hade tänkt och att jag visst skulle få laga lite nya tapeter sen när syster L har flyttat ut, gissa om jag blev glad! Hon gick dessutom med på att jag får laga det rött och svart, men då måste den svarta väggen ha någonsorts mönster, och det går ju hur bra som helst, så nu längtar jag bara tills vi ska börja med det! :P
Jag har redan börjat se på lite små inredningsprylar som affisher och sånt, bara på skoj liksom, EMP har jättemycket fina inredningsaker. Här är några jag inte skulle tacka nej till.

Jag vet inte varför jag älskar den här postern så mycket som jag gör, men det gör jag, 5,99 € på emp.fi

Skulle vara coolt att ha den här innanför dörren när man kommer in typ, 10 € på emp.fi

Jack Skellington poster, som lyser i mörkret typ, tror jag...
7,99 € på emp.fi

I did it!

Life with the weird kid. | 2011-03-24 | 17:50:46 Kommentera här! » 0 st

Har äntligen gjort klart finskaarbetet om Ville Valo som jag ska framföra framför klassen imorgon. Nu är det bara att sätta igång med de andra läxorna, rella och jogga. För att distrahera er från detta korta inlägg, här är en bild på en naken jrockare!

I am ruder!!

Life with the weird kid. | 2011-03-24 | 05:58:25 Kommentera här! » 0 st

Ruder och no. [666], det är låtarna som har spelats om och om igen i min mp3-spelare den här morgonen. Jag fattar inte att jag aldrig har lyssnat på dem förut, och massor med andra låtar av the GazettE också, oh well. Anygays så har vi ganska tråkig dag idag, dubbeltimme matte, dubbeltimme modda och dubbeltimme bildkonst. Jag ser mest framemot bildkonster, eftersom jag målar en awesome tavla där, den blir rentav klar idag till och
med, happy happy (^__^)

Musikvideon till No. [666] är så jäkulis bra, så där psychoesque alá gammal the GazettE >:)

Funderingar, funderingar

Fashionista in my own world. | 2011-03-23 | 15:36:36 Kommentera här! » 0 st

Sitter och funderar på vilken klänningen jag ska ha till avslutningen i juni. Det är länge dit, men det skadar väl aldrig att tänka på sånthär i förväg, eller hur? 
Jag tänkte mig kanske den här från Cybershop. Jag vill ha en ganska kort och svart klänning, så den här verkar vara perfekt. Det enda jag inte gillar är det underliga vita tyget under det svarta där längst ner.

Finare än finast

Underhållande shiet. | 2011-03-23 | 14:22:01 Kommentera här! » 0 st

Nu har jag inte lagt upp ett ordentligt fangirl-inlägg på länge här så jag bestämde mig för att göra det nu. Jag är hemma från skolan idag och har tråkigt och känner mig extra kär i the GazettE just nu så det är perfekt tillfälle tycker jag.
Bilder från deras senaste Tour-pamphlet-thingy.

De blir bara mer och mer teatriska för var dag som går och singel de släpper, kolla bara på Urus make-up och Rukis nät-sak som han har över munnen. Inte för att jag klagar, jag älskar deras stil (^__^)

The BL expert recommends: Takumi-kun 1

The BL Expert Recommends! | 2011-03-22 | 15:05:07 Kommentera här! » 0 st

Takumi-kun - Soshite, Harukaze ni Sasayaite är en skitgullig film om en pojke som heter Takumi och som går på en allboys-highschool och han har människofobi, alltså då någon annan rör honom blir han rädd och smättar bort deras hand typ. Han får reda på att han ska dela rum med "On Campus kändisen" Giichi Saki. Gii erkänner för Takumi att han har gillat honom länge och sen fortsätter det liksom från det.
Den här filmer har två av mina favoritskådisar i sig, Tomo Yanagishita och Aiba Hiroki(fastän han har en ytterst liten roll). Om jag ska säga sanningen så suger skådesplerna i den här filmen, men jag älskar den ändå för den har så skitgullig stämning och handling. Perfekt om du är sugen på att se någon tolalt smörigt och typisk BL-film. Se den online här (ljudet är lite efter) eller här och ladda ner.

Hello, my dear, kill me gently.....

Life with the weird kid. | 2011-03-21 | 17:39:56 Kommentera här! » 0 st

Idag fick jag hem min Stacked Rubbish Limited Edition som jag beställde från Huuto förra veckan. Den är verkligen underbar. Jag har ju lyssnat på alla låtar från albumet förut, men det är ändå en alldeles speciell känsla då man får höra på den riktiga skivan på riktigt liksom. Och faktumet att det är Limited Edition och Out Of Print numera gör saken ännu bättre :)

Busy weekend.

Life with the weird kid. | 2011-03-21 | 08:43:06 Kommentera här! » 0 st

Jag tog lite av en bloggpaus i helgen eller hur? Det var i alla fall inte meningen. På lördagen var jag till en kompis och stannade där övernatt så jag hann inte tänka så mycket på bloggandet då. På lördagen satte vi uppe och skrattade och pratade till klockan fem typ så jag var ganska trött igår. Just nu sitter jag på finskatimmen och ska skriva ett arbete så jag hinner inte med en så stor uppdatering just nu heller. Ville bara låta er veta att jag lever, ha en bra dag allihopa! (^__^)

The BL expert recommends: Okane Ga Nai

The BL Expert Recommends! | 2011-03-18 | 18:33:34 Kommentera här! » 0 st

Den här animen är ytterst kort, endast fyra OVAs som är ca 30 minuter långa styck, men den är helt skitbra också, om man gillar ganska "hardcore" och grym yaoi ;)
Den handlar om Yukiya Ayase som blir såld på en auktion. Han blir köpt av Kanou som räddar honom därifrån. För att Ayase ska kunna betala tillbaka sin skuld till Kanou så ska Kanou köpa hans kropp för 50 000 Y per gång.
Jag älskar den här animen, och fast den hörs väldigt deprimerande så slutar den lyckligt, jag lovar :P
Kolla in alla OVAs här.

Boring classes!

Life with the weird kid. | 2011-03-18 | 10:43:58 Kommentera här! » 0 st

Den här dagen har hittills varit jättetråkig och lätt. Har mest suttit på datorn, håller just nu på med att göra en databas (medan jag lyssnar på SHINee) som jag inte fattar ett skit av, lycka till till mig, haha!Till näst så ska vi äta och sen har vi två timmar jogga, sen får jag äntligen fara hem och ha helg, ah så skönt! Ha en trevlig dag och ikväll uppdaterar jag The BL Expert Recommends, look forward to it please (^___^)

ChocolateChipCookies

Life with the weird kid. | 2011-03-17 | 17:18:31 Kommentera här! » 1 st

Idag hade vi modda, matte och bildkost, ganska tråkigt alltså. Utom bildkonsten för där håller jag på och målar en tavla inspirerad av expressionismen och jag gillar den verkligen. Jag kanske visar den sen när den är klar. Nu ska jag i alla fall baka chocolate chip cookies till syster L som ska skriva studentskrivning imorgon. Hon frågade om jag ville baka dem åt henne att ha med och äta medan hon skriver, och jag är ju så snäll att jag inte kunde säga nej, hehe. Medan jag bakar lyssnar jag oftast på SHINee, det är så lättlyssnat och enkelt, här är ett par låtar. 
SHINee-Hello

SHINee-Ready Or Not

Ringdindongringdingdongringdididididingggg....

Syre. | 2011-03-16 | 14:42:13 Kommentera här! » 0 st

Det här är nog min nya favoritlåt av SHINee, RingDingDong.

The BL expert recommends: Gravitation

The BL Expert Recommends! | 2011-03-15 | 17:03:00 Kommentera här! » 0 st

Gravitation är en anime och den handlar om Shuichi Shindou som nyss har startat ett band med sin kompis. En kväll när han går genom parken tappar han ett papper med låttexter. En främling plockar upp det och berättar att han tycker att Shuichi har "noll talang". Efter detta blir han som besatt att hitta främlingen och kräva en ursäkt av honom. Men när han möter främlingen, som visar sig vara den kända författaren Yuki Eiri, så blir det inte riktigt som han tänkt, han blir nämligen kär i Eiri.
Ganska länge sen jag såg denna anime, men om jag minns rätt är den ganska bra. Den är rätt så gammal, så animationen är inte den bästa, men jag vänjde mig vid det ganska snabbt. Den är kort också, 13 avsnitt och 2 OVAs, så den är bra om du inte orkar se på en så komplicerad och lång anime. Men om du söker efter "hård" yaoi så är denna inte för dig, den är typ mera Shounen Ai. Kolla in alla avsnitt här.

♥ Huuto.net ♥

Life with the weird kid. | 2011-03-15 | 14:09:20 Kommentera här! » 0 st

Köpte just den här godingen på Huuto.net för endast 10 € när den vanligen brukar kosta runt 30. Behöver jag ens säga att jag är glad just nu?

"And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted - nevermore!"

| 2011-03-14 | 20:56:47 Kommentera här! » 0 st

Jag får alltid värsta Halloween-fiilisen när jag ser på Tim Burton's första stop-motion film - Vincent. Jag älskar den känslan jag får. Tim Burton är verkligen den bästa regissören någonsin!

"30 seconds to Mars are way too emo for me"

Life with the weird kid. | 2011-03-14 | 08:54:12 Kommentera här! » 1 st

Sitter på finska timmen just nu. Vi har börjat med ett arbete sär vi ska skriva ca två sidor om en finne. Jag tänkte egentligen ta Lauri Ylönen, men det fanns inte så jättemycket skrivet om honom så jag tog Ville Valo istället, de är nästan lika bra ändå. Det kommer bli svårt att skriva 2 sidor på finska men jag antar att jag får ta hjälp av någon som kan finska, haha. Be safe!

Det snurrar i min skalle

Life with the weird kid. | 2011-03-12 | 21:57:32 Kommentera här! » 0 st

Kan inte sluta på det där jävla tsunamihelvetet, det var varit en dag full med gråt och ett nervöst sammanbrott idag, så nu tänker jag skita i allt. Jag försöker sluta tänka på det, och det ska jag gör också. Tänker nu se om Paradise Kiss igen, för den är så jäkla härlig, sov gott. <3

Här är två låtar jag gillar just nu, enjoy!

Tsunami + jordbävning i Japan

Deep shit. | 2011-03-11 | 21:03:42 Kommentera här! » 1 st

Orkar inte ens skriva om det, vill helst sluta tänka på allt. Hela flygplatser ligger under vatten, 88000 människor har rapporterats saknande, tusentals människor har förlorat sina nära och kära. Allt jag kan göra just nu är att ha Japan i tankarna och hoppas att det inte blir mycket värre än så här, vilket det troligen kommer att bli. Om ni vill kan ni ju läsa på HBL, där har de nog mer trolig information on det än t.ex. Aftonbladet, och om ni är intresserade av J-rock och sånt så finns här en lista på alla band/artister och några skådisar som är okej, ha det bra och ha Japan i tankarna <3

FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCK

Life with the weird kid. | 2011-03-11 | 10:36:47 Kommentera här! » 0 st

Tsunami + jordbävning i Japan idag, hur ska jag klara av två och en halv timme kvar i skolan, suck.

The BL expert recommends: Go! Go! G-Boys

The BL Expert Recommends! | 2011-03-11 | 10:26:00 Kommentera här! » 0 st

Halloj, today I bring you a movie! Denna heter Go! Go! G-boys och kommer från Taiwan. Den handat helt enkelt om en Gay Skönhetstävling typ och så följer man med deltagarna där. Bl.a. en undercover-cop som egentligen är staight, en annan straight som är med för att hans flickvän har satt honom i skuld och en stereotypisk gay.
Den där filmen är också sevärd, som allt jag delar med mig. Den är rätt så gullig och den handlar mer om allas känslor än att bara visa "love scenes". Ladda ner den och se den online.

Oh, haai, I'm just sittin hear, eatin ma porridge

Life with the weird kid. | 2011-03-11 | 05:59:14 Kommentera här! » 1 st

Idag var jag skithungrig så jag gjorde gröt åt mig, det mättar ordentligt. Det är ca 20 minuter tills jag måste fara till bussen, så jag tänker i alla fall börja se på ett Junjou Romantica avsnitt. Ha en bra dag! :P

Spongebob Boxers

Fashionista in my own world. | 2011-03-10 | 18:54:10 Kommentera här! » 1 st

Nu tänkte jag visa mina Svampbob-boxers jag köpte i tisdags. Jag klåpade lite och tänkte inte efter och köpte L. De var alldeles för stora så jag sydde in dem rejält i baken :3

Happy 9th Anniversary the GazettE!

Life with the weird kid. | 2011-03-10 | 16:01:30 Kommentera här! » 0 st

Idag är det the GazettEs 9-årsdag, wiie. För att fira bakar jag en morotskaka som är i ugnen just nu, den blir skitgod. Det är rätt så länge sen jag bakade morotskaka så det ska bli gott.
Tänk att nästa år är det tio år sen the GazettE bildades. Jag drömtänker och funderar att de kanske, kanske, kanske bestämmer att hålla en Europa- eller världsturné då, för att fira sina tio år liksom. Man kan ju alltid drömma och hoppas. Nej, nu ska jag gå och göra glasyr till kakan, ha det gott! (:

09032011

Life with the weird kid. | 2011-03-09 | 14:59:07 Kommentera här! » 0 st

Igår blev det ingen bloggning, men jag har en bra orsak. Jag var på teater och shoppa till Åbo, kom hem ca klockan nio på kvällen och var skittrött så det blev nästan sängen direkt. Teatern hette Utrensning och är baserad på Sofi Oksanens bok med samma namn. Det var faktiskt helt otroligt bra och obehaglig på samma gång. Det är så länge sen jag var på teater så det var kul att fara igen. Jag shoppade inte så mycket i Åbo, bara ett par Svampbob bixers som jag ska ha som pyjamas (:
Förresten, hörde ni om jordbävningen i Japan imorse? Det var en ganska hård jordbävning 169 km ut i havet frn Sendai i norra Japan. De varnade till och med om en tsunami. I skolan så sa en i min klass att det faktiskt hade varit en tsunami och jag blev jätterädd för jag trodde att den var typ skitstor, som den som var i Thailand för några år sen, men den var bara ca 60 cm hög, och gjorde ingen skada som tur var, puh :P

The BL expert recommends: Bokura No Ai No Kanade

The BL Expert Recommends! | 2011-03-08 | 11:17:00 Kommentera här! » 0 st

Today I bring you a movie! Den här filmer såg jag ganska nyligen och jag gillar den. Den är ganska kort och lätt att följa med i. Den handlar om en kille som heter Maki och går i en musik skola, han är lite av en player där. Han ligger runt med olika killar och har aldrig en riktig pojkvän. I hans klass går ett musikalist geni vid namn Ruiki, en dag börjar Maki utveckla känslor för Ruiku och det fuckar upp Ruikus värld.
Inte min favoritfilm, men den är sevärd. Skådespelarna är ganska bra. Tyvärr hittade jag bara en version utan text som man kan se online, här är länken till den. Här är länkar där man ladda ner den: del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6. Dessutom så är det 001.-filer så man måste lägga ihop dem med det här programmet, ursäkta för besvärlighten. Jag försöker hitta så enkla sätt som möjligt att kolla på de här filmerna men endel filmer är inte så kända och då är det svårt att hitta t.ex. online-länkar :|

Fucking Finally!

Life with the weird kid. | 2011-03-07 | 15:23:32 Kommentera här! » 0 st

Idag är det tre veckor sen jag beställde min Dir En Grey DVD och idag kom den äntligen! Just nu sitter jag och äter obakad kakdeg direkt ur burken och kollar på den, lycka kan köpas ibland <3

Lite redigerade bilder

Life with the weird kid. | 2011-03-06 | 09:50:03 Kommentera här! » 0 st

Igår roade jag mig med att leka lite med olika filter och sånt på photoshop och jag är ganska nöjd med resultatet. Texten lade jag till idag.

Fotona är tagna av min syster Linda, keepmeinsane.blogg.se (:

J-rock recognition!

Underhållande shiet. | 2011-03-05 | 16:39:39 Kommentera här! » 1 st

När jag var in på Tiketti idag så såg jag att de hade en helt ny kategori i musikhändelser - nämligen J-rock! :D

Det är ju kul tycker jag. Dessutom så är det ju skitbra att det kommer så mycket J-rock band till Finland att dom kan laga en helt skild kategori för det! ^_^

Jag vill ha!

漫画, アニメ. | 2011-03-05 | 08:48:32 Kommentera här! » 0 st


I like the way you say hello, I like the way your hair's yellow.

Life with the weird kid. | 2011-03-04 | 17:34:29 Kommentera här! » 2 st

Jag har just bakar amerikanska chocolate chip cookies och sitter nu och äter upp resten av degen direkt ut skålen. Jag fick tyvärr inte min Dir En Grey DVD idag, så det blir True Blood ikväll istället, lite småbittert men True Blood är awesome så det är okej antar jag ^_^
Ha en skön fredagskväll!

The BL expert recommends: Junjou Romantica

The BL Expert Recommends! | 2011-03-04 | 15:52:17 Kommentera här! » 0 st

Idag rekommenderar jag en anime, min favorit när det gäller yaoi, nämligen Junjou Romantica! Jag har sett den säkert fyra gånger och den är en perfekt blanding av humor, drama och allt annat som gör en anime bra. Den handlar om ganska mycket och det är lite komplicerat att förklara så här är en länk till wikipedia. Ni kan titta på den här.


Nu har jag också bestämt att jag kommer uppdatera den här serie-saken två gånger i veckan, en gång på tisdag och en gång på fredag. Då blir det lagom liksom, och jag tycker fredag är perfekt, då får ni ju något nytt att se på över helgen och sånt (:

Still in class.

Life with the weird kid. | 2011-03-04 | 10:35:12 Kommentera här! » 0 st

Sitter och har data, som alltid på fredag. Vi håller på med bildhantering vilket är roligare än det vi vanligtvis håller på med. Jag fattar inget av det vi håller på med nu, så jag bloggar istället, haha. Det är ca en halvtimme kvar av timmen, ska se om jag står ut, ha de bra!

Order shipped!

Life with the weird kid. | 2011-03-03 | 20:07:10 Kommentera här! » 0 st

I måndags var det två veckor sedan jag beställde min Dir En Grey DVD och den har ännu inte kommit p.g.a. att den var slut i lager eller något sånt, men igår skickades den äntligen iväg! :D Nu kommer den antagligen i nästa vecka eller om jag har tur kanske till och med imorgon, wiie!

Mopokort

Life with the weird kid. | 2011-03-03 | 18:17:36 Kommentera här! » 0 st

Jag övar just nu på mopokortet och det är så stressigt. Jag kommer säkert bli så nervös att jag spyr då jag far och tippa sen. Men nu har jag testat mig själv två gånger på en internet sida och jag har klarat det båda gångerna. Första gången fick jag två fel på bilderna och tre fel på frågorna, andra gången fick jag inget fel på bilderna och ett fel på frågorna, så det börjar gå bättre och bättre.
Imorgon uppdaterar jag the BL expert recommends, look forward to it! (:

I... is... REITA!

Some Damn Cool Stuff!

Fashionista in my own world. | 2011-03-02 | 19:58:00 Kommentera här! » 0 st

Jag har inte varit in på Backstreet på ett tag, de har inte så mycket kläder jag gillar mer, men nångra coola plagg hittade jag ändå. Som de här skjortorna:

Den här t-skjortan har jag velat ha jättelänge.

Ohmigosh, thanks!

Life with the weird kid. | 2011-03-02 | 16:31:49 Kommentera här! » 0 st

Såg på min statistik att jag hade 32 unika besökare igår, ni blir bara fler och fler. Det är ju kul (:
Min dag har varit ganska så tråkig. På hussan lagade vi tortillas och någon annan mexikansk efterrätt, sen hade vi enkka, matte och finska, helt vanliga och tråkiga ämnen alltså. Idag har jag inget planerat, vi har typ inga läxor tills imrogon så jag ska väl öva på mopokortet. Här slänger jag upp en låt som jag gillar mycket just nu, A-YO av SHINee.

The BL expert recommends: Formula 17

The BL Expert Recommends! | 2011-03-01 | 20:11:51 Kommentera här! » 1 st

Det har inte blivit så mycket bloggande nuva, så jag tänkte starta som en "serie" här på bloggen. Jag tänkte göra så att jag rekommenderar olika BL och yaoi filmer, serier och animes som jag gillar. Jag valde det här eftersom jag kollar på yaoi nästan jämt, så jag har mycket att välja ifrån. Tänkte lägga upp ett nytt inlägg i den här serien var tredje dag kanske? Då blir det i alla fall ett inlägg var tredje dag, och jag tror att jag blir mer motiverad att blogga om annat om jag startar en sån här juttu. Sorry om n inte gillar BL, men då får ni helt enkelt ignorera dessa inlägg :|
Först ut är en av mina favoriter, Formula 17. Det är en taiwansk film som hadlar om en kille från en liten stad. Han heter Chou Tien Tsai. Han åker till Taipei för att träffa en internetkompis. Han blir besviken och går på till en klubb där hans barndomsvän jobbar. Där han får höra om en playboy som heter Bai Tien Nan och blir förälskad i honom.
Jag älskar den här filmen, den är rolig och romantisk och ganska lättsam. Verkligen värd att se om du gillar den sortens filmer! Ladda ner den här och se den online här.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!