När man är bästisar ~

Underhållande shiet. | 2012-03-30 | 18:51:31 Kommentera här! » 2 st

Vill bara anmäla att jag har filmkväll med Julia och Alexandra. Medan andra ungdomar i vår ålder går ut och festar på fredagskvällarna sitter vi hemma och söker upp sorgliga Disneyfilms-klipp och bölar. Vi såg just på Trassel och sen kom ja på den underbara idén att söka upp den sorgligaste delen av Micke och Molle. Varning! Se på videon nedan på egen risk!

I sure think you're beautiful.

Syre. | 2012-03-29 | 09:03:00 Kommentera här! » 10 st

One left!

Life with the weird kid. | 2012-03-28 | 19:38:38 Kommentera här! » 0 st

Hejsan hejsan! Idag hade jag det nästsista provet för den här perioden. Det var alltså hissa och i fredag har jag franska. Borde faktiskt läsa på det provet nu men orkar faktiskt inte. Dagen fortsatte med håltimme och religion. Folk presenterade sina arbeten om naturreligioner och vi fick prova på dot painting och att laga drömfångare, det var riktigt rolig, alltid skönt med chill timme. Efter skolan var jag och hjälpte till på ett föräldramöte. Jag och några andra från min klass kokade kaffe, ställde fram saft och kakor o.s.v. Helt vanlig dag alltså. Vad kan jag säga, mitt liv är tråkigt.

Jag och le boyfriend som myser på skolans hårda golv under rasten :3

Cravings!

Fashionista in my own world. | 2012-03-27 | 12:34:43 Kommentera här! » 3 st


Behöver nya kläder!

I fail again.

Deep shit. | 2012-03-26 | 18:39:41 Kommentera här! » 0 st

Jag ber alltid om ursäkt för att jag inte har bloggat så mycket. Jag kan anta att ni kanske blir lite trötta på mina små bloggpauser hela tiden eller hur? Just nu är jag bara så nedrans oinspirerad med allt jag gör. Har ingen inspiration till outfits, kan inte teckna och jag är onöjd med typ allt jag gör, vilket också gäller bloggen. Enligt mig är den helt enkelt inte bra nog. Skolan tar också upp mycket tid. Som tur är har jag bara två prov kvar den här perioden. En positiv sak i alla fall är att snön håller på att smälta bort och att man kan gå utan jacka typ varje dag, snart kan jag antagligen också börja köra med min moped till skolan. Men ja, nu vet ni orsaken för min lilla paus, vet inte när jag får tillbaka lusten att göra nånting igen, men ska försöka blogga mer i alla fall. See you around (:

All dolled up.

Life with the weird kid. | 2012-03-22 | 05:51:19 Kommentera här! » 0 st

Godmorgon! Har just fixat mig och ska snart äta morgonmål. Fixade mig väldigt snabbt idag, på ca en halvtimme, och det brukar ta kanke 40-45 minuter, what is this sorcery!? Oh well, tänkte fixa ett snabbt inlägg nu på morgonen när jag ändå hinner. Idag börjar dagen med franska (har jag läst på de oregelbundna verben jag hade i läxa? nej!), sen har jag psykologiprov, lunch och sen matte, sen så får jag åka hem! Jag tror att de kommer bli en kul dag idag eftersom det är one pice dag i skolan. Jag har ju ingen one piece, men jag har en panda-kigurumi! Det kommer bli awesome att ha på den i skolan. Ha en bra dag allihopa!






Här är lite morgonmusik som kanske piggar upp er :)

We love kebab!

Life with the weird kid. | 2012-03-21 | 16:32:37 Kommentera här! » 3 st

Hallojsan! Idag hade jag historia, fast vi hade provrepitition i psykologi i ca en halvtimme först, sen hade jag håltimme och sen religion. Presenterade mitt arbete om religion i Japan och det gick faktiskt bra. Jag fick lite minihjärtattack för jag hade glömt anteckningarna hemma, men det gick helt bra utan dom också. Jag slutade skolan klockan kvart över 2 men efteråt blev jag kvar i Kimito med le boyfriend tills pappa slutade jobbet så att jag kunde få skjuts hem. Vi åt kebab, skitlänge sen jag gjorde det och det var gott! Min kväll ska fortsätta med att läsa på psykkaprov och franskaläxa (plus kreativa pauser med Adventure Time ;3) Hur har ni haft det idag?

Får nöja er med en mobilbild eftersom jag glömde kameran idag.

You're the Sony to my Ericsson.

Life with the weird kid. | 2012-03-20 | 19:02:00 Kommentera här! » 1 st

Köpte ny mobil förra veckan. Min gamla började bli rätt så sliten och dessutom ville jag ha en musiktelefon för jag tycker att det blir så rörigt att släpa runt både MP3-spelare och mobil. Så jag hade klart för mig att jag ville ha en Sony Ericsson eftersom de har bra musiktelefoner och jag är jävla trött på Nokia. Så nu äger jag en Sony Ericsson Spiro w100i. Jättebra telefon, enda problemet är de små knapparna, blir lite felskrivning med dem ibland, haha.
Ett stoort plus är att den kan läsa japanska tecken. Det är jättekul att faktiskt se låtnamnet och inte bara fyrkantfyrkantfyrkant.

Radien upphöjt i två gånger pi.

Life with the weird kid. | 2012-03-20 | 13:27:49 Kommentera här! » 3 st

Hejsan hoppsan! Slutade skolan redan 12 idag, fick skjuts hem också, så jag har mycket extra tid. Dessutom är det fint väder idag, så jag är på rätt så gott humör. Hade bara två lektiner idag, psykologi och matte. På matten hade vi prov och jag tror faktiskt det gick helt okej, skönt att ha ett till prov över. Nu är det bara psykologi, hissa och franska kvar. Idag tog jag massor med foton ute, var till och med ute i t-skjorta utan att frysa ihjäl, snart har våren helt och hållet här! Bara all snö skulle smälta bort skulle det vara perfekt.
Resten av dagen/kvällen ska jag väl läsa ännu mer på prov, och se på en animeserie som jag började se på igår kväll. Kuragehime heter den, rekommenderar den starkt! (speciellt om man gillar crossdressers, tihi!)

So fucking busy.

Life with the weird kid. | 2012-03-18 | 21:39:42 Kommentera här! » 0 st

Tjolahopp! Tänkte skriva ett litet inlägg för att låta er veta hur jag har det. Har inte bloggat så mycket om mitt liv på senaste tiden. Har i alla fall sjukt mycket att göra hela tiden nu. Det är provperiod i skolan och denna veckan har jag psykologiprov och matteprov, plus ett arbete tills imorgon som är ca 95 % klart. Ska bara printa ut det i skolan imorgon och göra pärmen. Min helg har i alla fall varit bra. Igår vad jag hem till le boyfriend. Träffade en del av hans familj för första gången, trevliga människor. Vi myste och spelade lite Skyrim, skitkul var det! Blev mer sugen på att börja spara pengar till typ en speldator, men det finns tyvärr så mycket mer kul att göra med pengarna. Nu ska jag nog göra pärmen till mitt rellaarbete, sov gott!

Det tråkiga med den här helgen har varit det fula vädret. Jag vill ha sol och vår nu! Jag vill köra scooter *vroomvroom*

Svävar sex centimeter över jorden.

Fashionista in my own world. | 2012-03-17 | 14:39:51 Kommentera här! » 5 st

Minns ni att jag för ca 2 veckor sen skrev att jag skulle beställa ett par aaawesome skor. Weeell, de dimpade ner i min brevlåda i torsdags och självklart ska ni få se dem!

Älskar jag dem som en mor älskar sitt förstfödda barn, kanske mer. Köpte dem från Ebay, och de kom hit till Finland från Korea otroligt snabbt. På ca en vecka kom dom. Var positivt överraskad när jag faktiskt kunde gå helt bra i dom. Var lite orolig över det. Jag har ju mina creepers som är ca 4 cm höga, men 2 cm är ändå ganska mycket till, men än har jag inte snubblat i alla fall, vilket ju är bra. Vad tycker ni? :P

So hungry....

Life with the weird kid. | 2012-03-14 | 20:58:19 Kommentera här! » 2 st

Halloj! Idag har jag mått riktigt bra faktisk! Ska nog fara till skolan imorgon, vill inte missa så hemskt mycket just nu när det är provperiod och allt. Dessutom ska de bli lite kul att träffa vännerna och en viss person igen. Mindre kul att vi har matte imorgon dock, usch. Jag är jättehungrig just nu, och grejen är den att jag inte kan äta sådär himla mycket just nu. Då börjar jag bara må illa eftersom magen inte är van med att ha mat i sig efter magsjukan. Så jag kan bara äta lite åt gången, vilket suger lite. Nåja, det löser sig. Ska ta något lite att äta före jag lägger mig i alla fall, sen ska jag se på Dahmer. Det är en film som är baserad på seriemördaren Jeffrey Dahmers liv och mord och sånt kul. Godnatt allihopa! (:

Blåbärssoppa och yoghurt är typ det enda jag vill och kan äta just nu, haha.

Alla älskar kaniner!

Underhållande shiet. | 2012-03-13 | 21:46:38 Kommentera här! » 0 st

Satt och bara väntade på att Pewdie skulle lägga upp en ny video ikväll. Hoppades på en ny Cry Of Fear video, eftersom han inte har lagt upp en på några dar, så kollade jag youtube och tadaa! en ny video av Pewdiepie. Dessutom en Cry Of Fear, och - wait for it - den är extra lång! Hela 21 minuter och 22 sekunder! Happy happy! :) Här är videon så att ni kan njuta av the awesomeness:

I feel sick to my stomach.

Life with the weird kid. | 2012-03-13 | 14:35:26 Kommentera här! » 2 st

Har inte blicit så mycket bloggning nu, ber än en gång om ursäkt för det. Det senaste dygnet har jag haft en bra orsak för det faktiskt. Natten till måndagen vaknade jag och mådde väldigt illa. Sen började jag förstås spy, spydde typ 5-6 gånger på en timme. Sen kunde jag sova en timme eller två och sem började jag spy igen. Bara spydde och sov basically, haha. Mot kvällen mådde jag väldigt, väldigt illa, kunde bara ligga stilla och se på tv. Det enda jag åt igår var en halv smörgås och tre teskedar yoghurt. Det har dock vänt nu, idag var jag t.o.m. och duscha, och har ätit lite till, och kunnat hålla det nere, och som ni kanske ser; ändrat bloggdesignen lite :) Skulle behöva fara till skolan imorgon eftersom vi har rellaprov, men det blir nog tyvärr inte av. Oh well, nu ska jag se på lite Queer As Folk och kanske äta lite, hur har ni haft det idag? :3

It's thursday, I'm in love.

Life with the weird kid. | 2012-03-08 | 18:25:04 Kommentera här! » 4 st

Hejsan! Har varit på jättebra humör hela dagen, undrar till vems förtjänst det är ;) min snuva har blivit himla mycket bättre, nästan ingen hosta eller rinnande näsa mer, det är jätteskönt. Idag hade jag franska, psykologi och matte. Franskan gick bra, fick vår lärare att börja gapskratta mitt i en mening om böjning av verb, haha, ska inte ens säga vad jag gjorde. På psykologin hade vi skriftligt förhör, vilket gick åt skogen lite, med tanke på att jag inte ens hade läst på läxan. Oh well, fick nog godkänt tror jag. Mattetimmen gick ovanligt snabbt. Matte är faktiskt ganska roligt när man kan vad man håller på med. Denna kväll har gått för snabbt som vanligt, ska nog ta och kolla på någon film ikväll om jag hinner, och så måste jag läsa på rellaprov. Hur har er dag varit? :)

Now I can breathe, turn my insides out and smother me

Syre. | 2012-03-07 | 16:47:21 Kommentera här! » 1 st





Brutal killers and eucalyptuscandy.

Life with the weird kid. | 2012-03-06 | 18:16:50 Kommentera här! » 2 st

Hejsan! Idag har det varit en vanlig dag, jag har haft psykologi och matte, sen satt jag ca 1 och en halv timme i skolan och väntade på bussen och så kom jag hem. Är inte riktigt säker vart tiden har farit efter det, den bara flög iväg, haha. Är lite deppad just nu, är sjukt snuvig, kanske det bidrar till allt, men jag vet att inget muntrar upp mig mer än att se på en bra slashermovie med psykopater så det ska jag göra nu. Sen kanske kolla på en dokumentär om seriemördare för att få upp humöret ännu mer. Filmen jag ska se på nu heter See No Evil, verkar helt bra :) gillar ni slashermovies, varför/varför inte? :)
Stämningen försvinner lite när man måste sitta och knapra eukalyptuspastiller och snyta sig vad femte minut....

Vem inspireras jag av?

Life with the weird kid. | 2012-03-06 | 13:15:51 Kommentera här! » 2 st

Fick en kommentar här på bloggen för några veckor sen att jag skulle skriva om vem jag inspireras av och jag tycker att det är en bra idé så här kommer ett inlägg om just det! :)
Prettydisease på Dayviews! (bild från hennes dayview, jag la till texten)
Denna tjej har så otroligt underbar stil och jag tar mycket av min klädinspiration från just henne. Dessutom målar och tecknar hon sjukt bra. Hon är också en awesome cosplayare.
Tim Burton!
Aah, Tim B. Vad finns det inte att gilla med den mannen? Jag tycker att han är en fantastisk förebild. Han är en otrolig konstnär och lägger sin egna stil och tvist på allt han gör. Hans dikter är otroliga och så ska vi ju inte glömma det han är mest känd för; att regissera filmer. Många av mina favoritfilmer är Tim Burton filmer. Han är en så artistisk själ och det beundrar jag verkligen.
Ruki från the Gazette!
Det kanske inte var en hemlighet direkt, i alla fall inte om ni läst min blogg en längre tid. Ruki är en stor inspirationskälla för mig. Både hans framgång i livet och hans klädstil o.s.v. När han var yngre blev han utkastad hemifrån men han gav inte upp. Han gav sig in i musikindustrin och miste inte modet fast hans första två band inte blev så kända. Redan det tycker jag att är ganska inspirerande. Han har också en otrolig klädstil, tecknar, designar smycken, what's not to like!?

Shut up and take my money!

Underhållande shiet. | 2012-03-05 | 21:35:42 Kommentera här! » 1 st

Alltså hahaha, jag dör! Kolla bara in den här capybaran! Han ser liksom så överlägsen ut, som han tror att han är bättre än alla andra, som han skulle tänka "What is this sorcery?!". Dessutom sen capybaror ut som marsvin blandade med åsnor vilket alltid är ett plus, nu vill jag ha en sån, moving to a tropical country asap!

Tjolahopp tjolahej!

Life with the weird kid. | 2012-03-05 | 10:25:55 Kommentera här! » 0 st

Hejsan, sitter i skolan på håltimme och tänker på skor. Ska ta och beställa ett par aaawesome skor här i veckan, ni får se dem när de kommer hem till mig. Om ca 50 minuter är det mat, hoppas det är något gott, jag är hungrig. Inatt sov jag jättedåligt, låg jättelänge och vred och vände mig innan jag fick sömn, sen sov jag oroligt och vaknade lite hela tiden, tror att det har att göra med att jag håller på att bli sjuk. Tragiskt, eftersom jag verkligen inte skulle hinna med det just nu, suck.....
Här är några bra låtar i alla fall, vad har ni planerat för idag? :)




I want to thank me, myself of course and I too.

Life with the weird kid. | 2012-03-04 | 15:48:49 Kommentera här! » 4 st

Fick ett bloggaward av min vän Julia, tack för det! Detta går då ut på att man ska skriva sju olika fakta om sig själv och sedan ge det vidare till tio olika bloggare. Här kommer faktan!

1. Jag tycker att Macaulay Culkin är skitnygg.
2. Jag är sjukt faschinerad av seriemördare.
3. Jag har bruna ögon som blir bärnstensgula i solskenet.
4. Jag har fyra katter.
5. Jag älskar slashermovies med mycket blod och inälvor som flyger hit och dit.
6. Grå är min favoritfärg.
7. Jag gillar inte att äta mat, men när det kommer till sötsaker äter jag som en häst!
Nu kommer jag att vara tråkig och inte ge vidare blogawards till tio speciella bloggare, utan till alla mina fina läsare som har en blogg och vill göra det här! Kommentera gärna om ni gör de så att jag kan kolla in det \(^ ^)/




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!