Anticipation.

Life with the weird kid. | 2012-05-12 | 21:16:21 Kommentera här! » 3 st

Sitter med fjärilar i magen och väntar på morgondagen. Stiger upp vid sextiden imorgon för att hinna med bussen som går 7.30. Åker buss, är i Helsingfors ca 11.05 med Jill, försöker hitta Anna och ställer mig och köar. Det känns lite nervöst just nu, mest för att jag är orolig att vi inte ska hitta från busstationen till Tavastia, men det ordnar sig nog. Sen är det ju köandet i 7 timmar som också oroar mig lite, kommer nog ha skittråkigt vissa stunder, men vad gör man inte för bra platser, haha. Borde snart lägga mig men jag vaknade halv 12 imorse, så det kan vara lite svårt. Ska nog ändå fara i duschen nu, sov gott! Kanske lägger upp ett tidsinställt inlägg imorgon :PTvå av mina favvo LM.C låtar! Fastän alla deras låtar är grymma :D

En och två.

Life with the weird kid. | 2012-05-11 | 23:11:24 Kommentera här! » 1 st

Hej hopp! Är det någon annan än jag som tycker att det är otroligt skönt med fredag? Jag tror att jag inte är den enda som tycker det, haha.
Idag var det en helt vanlig dag. Den började med fysiktimme där vi bl.a. fick arbeta med våra grupparbeten. Sen hade hela gymnasiet vernissage, vi öppnade vår utställning för våra intensivstudiearbeten. Det var kul att se att människor faktiskt läste mitt arbete. Efter det hade vi finska, biologi, modersmål och kemi. Efter skolan kom min fina pojkvän hem till mig. Vi var båda ganska upptagna med läxor och sånt, så tyvärr hade vi inte tid att göra roligare saker. Vi hann dock se The Human Centipede. Den var faktiskt inte så äcklig som jag trodde och den var faktiskt ganska bra.
Nu ska jag dock sova eftersom jag inte vill vakna sent imorgonbitti för då betyder det att jag sitter uppe länge på lördagen och då är jag jättetrött på söndagen, då jag ska upp tidigt för att åka till Helsingfors. Jag ska ju på LM.C konsert!! :D

Let me be the one who calls you baby all the time.

Life with the weird kid. | 2012-05-04 | 23:03:38 Kommentera här! » 5 st

Jag har varit borta från bloggen en tid igen. Livet har klashat ihop med mitt bloggande, hope it's okay. Mitt liv har inte varit så hemskt intressant heller, så ni skulle inte ha varit så intresserade av det heller. Nu kan jag i alla fall informera er om att jag har tillbringat hela kvällen med finaste pojkvännen. Jag har varit sjuk två dagar från skolan, så jag har saknat honom massor. Nu ska jag titta på PewDiePies nya videon på youtube och sen se på Supernatural. Hur har ni haft det idag? :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!