HJÄLP!!!

| 2009-05-31 | 21:30:08 Kommentera här! » 0 st

HJÄLP MIG!!

kan man skriva i slutet av mitt brev till An Cafe att man vill ha deras autografer och om dom kan skikcka dem till mig?? Mamma föreslog det men jag vet inte om man kan göra så.. det är lite orespektfullt tycker jag X3

 I alla fall, här är adressen för er som vill ha den, men jag vet inte om det är den rätta:
 
                                                                                 Red Cafe
                                                                        Aoyama Building 2F
                                                                       Kita-Aoyama 2-12-29
                                                                                Minato-ku
                                                                         Tokyo 107-0061
                                                                                  JAPAN

Mamelucks

Life with the weird kid. | 2009-05-31 | 09:16:33 Kommentera här! » 0 st

Igår sydde jag mamelucker X3 dom blev helt fina. Jag är otroligt stolt, för jag sydde dem utan mönster och utan en bild att se på. Jag har sett dom på bild förut men jag hade inte en medan jag sydde dem. Jag har inte foto just nu men det kommer snart hoppas jag o(≧∀≦)o

"hot fudge, summer in the city"

Life with the weird kid. | 2009-05-31 | 09:14:33 Kommentera här! » 0 st

NYAPPY!!! o(≧∀≦)o

Jag vet att låttexten inte går sådär, men jag tycket att det passar bättre så X3

Idag är det andra dagen på sommarlovet. Sköööööönt. Idag ska det bli riktigt sommarväder också, 30 grader ska det bli enligt väderleksrapporten. Skönt och hemskt på samma gång X3 Vi har inte vår pool fylld heller : / vi fyller den med vattenslang och det kan ta ungefär en vecka, så det är ännu läänge kvar förrän jag får simma, men jag klarar mig.

Skolavslutningen gick bra. Jag fick 3 tior på betyget + ett stipendium. Men det var inte pemgar, nej nej, det var en bok. Jag har ingenting emot böcker men den här var såå tråkig! Den handlade om skolorna på kimitoön förr. :S inte intressant enligt mig.

SUMMER-NYAPPY-LOVE!!!  o(≧∀≦)o

Last day

Life with the weird kid. | 2009-05-29 | 19:54:41 Kommentera här! » 0 st

NYAPPY!!! o(≧∀≦)o

Idag var vi till Kasnäs med skolan. Var ju ganska roligt. Upplevde lite gamla barnminnen igen. Jag, Emppo, Ronsku och Pajjen vandrade lite i hamnen barfote och lekte i en park. Ronsku tog massor med foton, säkert fyra stycken Charlies Angels shots. Hade det roktigt roligt.

Jahaa, omorgon är det skolavslutning då, vart har det här skolåret farit, jag undrar jag. Så mycket har ju hänt det här året. Det känns lite overkligt att vi faktiskt slutar imorgon.

NYAPPY-SUMMER-WISHES!!! o(≧∀≦)o

Förlååt Hauru

漫画, アニメ. | 2009-05-29 | 19:48:50 Kommentera här! » 0 st

Jag fick "klagomål" för att jag inte hade med Hauru från Det Gående Slottet på min hotta anime-lista, så här kommer han...Not a winner :'(

| 2009-05-28 | 16:13:49 Kommentera här! » 0 st

Jag vann inte kawayusu rock experience tävlingen :'( men det gör mig liite gladare att veta att An Cafe har läst mitt brev. Det är ju ganska roligt iaf.

Läs vonnarna här.

Jag är patetisk...

漫画, アニメ. | 2009-05-28 | 16:06:55 Kommentera här! » 1 st

Jag hittar ingen riktig pojkvän så jag måste söka crushes i olika anime-serier X3 min senaste är sebastian från Kuroshitsuji, han är så bra *_* och före det var det ju zero från Vampire Knight, men jag kan inte hjälpa det.


sebastian

zero


an cafe update

| 2009-05-25 | 15:20:21 Kommentera här! » 3 st

Jag har fått reda på att det ryktas om att Kanon ska lämna An Cafe!! :'(((( han får inte fara, han är den där hotta personen som alla band behöver, om han far så klarar jag mig inte. An Cafe behöver honom!!
Men som sagt, det är bara ett rykte, vi får hoppas att det inte är sant.

Jag grät så mycket när jag läste det här. Det är så sorgligt, läs själva så får ni se! :'(

An Cafe ska släppa ny singel i augusti, jag fyller år i augusti. Mina vänner som läser det här, det skulle vara en mycket uppskattad present, bara så att ni vet liksom, dom ska också släppa ett nytt album i tidiga september, måste spara =3

moooooonday!!

Life with the weird kid. | 2009-05-25 | 15:12:40 Kommentera här! » 0 st

NYAPPY!!! o(≧∀≦)o

Vi hade morgonsamling idag, det var INTE roligt. Vi skulle vara fyra men vi var bara två. Vi skulle vara två pojkar och två flickor men pojkarna var "sjuka" så dom kom ju inte förstås :'(

Idag hade vi picnic i skolan, det var ganska roligt men alltför varmt : / jag svimmade nästan i bussen på väg hem. Takluckan var öppen men vad skulle det hjälpa om det är lika varmt ute, lite hjälpte det men efter en stund var det lika varmt igen D:

Jag fick min huppari färdig i hanttan men vi skulle lämna upp den till Anka så jag fick inte hem den : / men det är ganska useless, den har inte fickor, och jag behöver fickor, man måste ju ha sin MP3 någonstans eller hur??

LOVE-NYAPPY!!! o(≧∀≦)o

fanfics...

| 2009-05-21 | 20:55:43 Kommentera här! » 1 st

NYAPPY!!! o(≧∀≦)o

Jag har börjat skriva en fanfic på deviantart! o(≧∀≦)o  Den ska mest handla om Miku och Kanon o(≧∀≦)o men jag kanske slänger in några andra J-rockare. Miyavi nämns redan i första kapitlet och Kai från the Gazette också. 

BAI-NYAPPY!!!! o(≧∀≦)o

etto....

Life with the weird kid. | 2009-05-18 | 19:48:10 Kommentera här! » 0 st

NYAPPY!! o(≧∀≦)o

Idag var det nästan för varmt. Man orkade ju typ inte vara ute på rasterna och svimmade nästan i hussa salen när man använde ugnarna.
Jag fick nästan min huppari färdig idag i hanttan. Vi fick vara en extra tima för att anka tror att vi inge blir klara annars. Men det var bra att vi fick vara lite längre för jag vill få den färdig. Jag ska inte trycka något på den i skolan, jag ska fara till någå slags tryckeri så att det säkert blir lyckat.

Igår var det finale of NYAPPY på big sight i Tokyo. Jag har läst allt om det på An Cafes MYspace blogg och sett bilder. Dom har skrivit massor om vad dom ska göra det här året. Dom ska bland annat släppa sin fjärde siva i september. ! YAY!!!!!!! :'D

LOVE-NYAPPY!! o(≧∀≦)o

Two month anniversary

| 2009-05-17 | 15:58:51 Kommentera här! » 0 st

NYAPPY!! o(≧∀≦)o

Idag är det exakt TVÅ MÅNADER sen jag var på An Cafe konserten. Exakt två månader sen jag stod och köade utanför Tavastia huset och var nervös och uppspelt. Frös som en liten gris gjorde jag också. För att fira att det jag gått två månader så har jag bakat muffins. Jag har inte smakat ännu men min familj tyckte att dom var goda. På de flesta skrev jag Miku på japanska men på två stycken skrev jag Kanon på japanska, på två stycken gjorde jag en nyappy smiley o(≧∀≦)o och på resten ritade jag en tvåa. Jag ska ta med några stycken till skolan imorgon.


Muffinsarna i ungnen =3


Färdiga!!!


Musik till bakandet X3


Miku-muffin ^^


friddday

Life with the weird kid. | 2009-05-15 | 20:20:21 Kommentera här! » 0 st

NYAPPY!! o(≧∀≦)o

Har idag varit på fimkväll hon pajjen.(om jag får kalla henne det) Var roligt. Vi stod ute på balkongen och dansade. Vi hade på An Cafe musik så att alla hennes grannar hörde det och så ropade vi NYAPPY!! o(≧∀≦)o så att hela ön hörde det X3 sen kom ronsku så plockade vi fram pajjens elgitarr och spelade på den, improviserade X3 sen kom vilkku, nasse och byman och så stänge dom av musiken och så kunde vi inte spela mera :'( men vi såg på Mirrors, fast jag läste FRIDA och tittade bort om det blev hämskt. Sen såg vi på Thirteen, men jag hann bara se på halva : / men jag har iaf sett den förut så det gjorde inget 

Imorgon ska jag till ååbo och köpa något fint till skolavslutningen =3 det blir alltid superstressigt när jag shoppar tillsammans med mamma, men det kanske går. Jag tänkte ha typ gröna leggings med svarta shorts, som Miku brukar ha o(≧∀≦)o ska se vad jag hittar X3

wish me luck, NYAPPY!!!! o(≧∀≦)o

MY KawayusuRock o(≧∀≦)o EXPERIENCE

| 2009-05-14 | 20:17:38 Kommentera här! » 0 st

NYAPPYYYYYYYYYYY!!!!!! o(≧∀≦)o

Jag är med i my kawayusu rock experience!!! Jag var och kollade idag som vanligt och jag fanns med bland de bästa bidragen!!Kolla det här har jag skrivit: (!!)

I hope this counts as a Kawayus rock experience o(≧∀≦)o it starts like this:
I found out that An Cafe was going to be in Finland for the second time. I went to check for tickets, and there was some left. "No problem" I tought. "I'll just order them a little later."
One day when I was going to check if there was any left, there wasn't. I started to cry so badly. After that I still went to check for tickets every day if someone had cancelled. Maybe a month after that, I went to check as usual. And then there were tickets left.I called my friend that I was going to the concert with and she reserved two tickets for us. I almost fainted when I found out that I was going to go to their concert.

 Two weeks later we went to the concert. We stood in a line that went around two blocks. When we got in we waited for them to come on stage for about half an hour. When they jumped out on stage I screamed like a maniac. I was hoarse before the first song. Later on the concert, when everybody was quiet, even An Cafe, me and my friend screamed "We love you Kanon!" I hope he heard it. The feeling I got after the concert was indescribable.
I will never have a day that good in my life again! It was the greatest day of my life!

Ni kan läsa det här och om hela tävlingen här. Man kan ju vinna ett response letter från AN CAFE!! Så håll tummarnaq för mitt bidrag! =3

LOVE-NYAPPY!!!! o(≧∀≦)o

miku goes even cuter... if that's possible

Life with the weird kid. | 2009-05-10 | 21:37:08 Kommentera här! » 0 st

Nyappy!! o(≧∀≦)o

Tänkte bara tipsa om en rolig sida som man kan redigera bilder så att dom blir super-kawaii X3
den här gjorde jag, sidan heter puricute.com som ni redan kanske har listat ut X3 roligt om amn inte har något annat att göra =3

love-nyappy!! o(≧∀≦)o

People I look up to

| 2009-05-10 | 19:48:55 Kommentera här! » 0 stAlla Jrockare of course!! X3

sjuuuk :'(

Life with the weird kid. | 2009-05-08 | 10:15:42 Kommentera här! » 0 st

nyappy! o(≧∀≦)o

Jag är sjuk. Jag hade stegring igår och jag har inte tagit febern idag så jag vet inte om jag har idag, jag hoppas inte det. Jag vill inte vara sjuk hela helgen.
Det är skit för idag hade vi finskaprov och jag skulle vilja göra det nu så att man har det undan sen. Nu måste jag ta det nästa vecka och det sucks : /

love-nyappy! o(≧∀≦)o

bou's last last live song BondS ~絆~

| 2009-05-02 | 20:51:30 Kommentera här! » 1 st

Jag gråter varje jävla gång jag ser på den här videon. Det är ju så sorgligt. man kan se hur arg och lessen Miku är på samma gång. I slutet sparkade han till och med på något som fanns på scenen. Typ ett mikrofonstativ ellet någå ;__;

Och sen så blir jag ännu mera lessen av att jag inte ens var bland de bästa i My Kawayus rock experience tävlingen. Jag hade ett mycket bättre bidrag än några av de andra som blev bland de bästa T_T tycker jag i alla fall. Jag tycker inte att mitt var så jättebra heller men det fanns ju en del som bara hade skrivit att det var den bästa dagen i sitt liv och inget annat : / ni kan läsa just det bidraget här och alla de bästa bidragen här. Men man måste ju försöka vara glad för deras skull, fast det är så svårt.

hello kitty

Life with the weird kid. | 2009-05-02 | 17:58:51 Kommentera här! » 0 st

Jag vil ha en Hello Kitty telefon =3 men dom är ju så jääkligt dyra : /


så söötaa

spiky ^^

Life with the weird kid. | 2009-05-02 | 17:52:34 Kommentera här! » 0 st

nyappy! o(≧∀≦)o

Jag tror att jag börjar bli ganska bra på det här med att få håret i en bra frisy. Jag har tittat på massor med bra tutorials på youtube. Men jag börjar kunna det ganska bra nu ^^ Men min hårspray är ganska dålig. Man får håret att stå uppåt men sen så är det likadant efter typ en halvtimme : / Måste köpa ny när jag får pengar.

baiii-nyappy! o(≧∀≦)o gomennasai för ett tråkigt inlägg ;__; förlååt!!

Horrible tattoos

Life with the weird kid. | 2009-05-01 | 22:29:36 Kommentera här! » 0 st

Jag sökte på hello kitty tattos på google och den här bilden kom upp X)Och sedan hittade jag en rolig blogg. Horrible tattoos. Det är kul att se vad för tatueringar manniskor kan ha X)

ishockey?

Life with the weird kid. | 2009-05-01 | 20:16:05 Kommentera här! » 2 st

nyappy! o(≧∀≦)o

Idag har jag mest suttis ute i solen. Men efter maten så skulle jag läsa på finska :'( det var sååå synd eftresom det var ju så fint väder men jag gjorde det ändå. Jag är så snäll X)

Jag kom på att jag är inte egentligen en äkta finne. Finnar ska tycka om ishockey, och jag hatar det! Men jag fattat inte ens. Vad är det för mening? Det är ett gäng tandlösa gubbar som jagar en plastbit på skridskor. Men man tycker ju om olika saker så man får ju tycka om det om man vill.

Baiiiii-nyappy!! o(≧∀≦)o
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!