What the fuck have I been up to??

Life with the weird kid. | 2010-12-30 | 12:27:13 Kommentera här! » 2 st

Som ni har märkt så har det inte blivit så hemskt mycket uppdatering sen den hemska nyheten om Ryuutaro. Jag har varit upptagen och orken for liksom efter att jag fick reda på det, men sen läste jag lite mer om sjukdomen och fick reda på att han säkert kommer klara sig. Han måste det. Med rätt behandling klarar sig de flesta människor som lider av det så jag hoppas att han får rätt behandling.
Nåja, nu ska ni få en snabb presentation av vad jag har gjort den här veckan ända tills nu.
Måndag: På måndagen var jag till Åbo och slösade bort mina julklappspengar. Eller egentligen inte, haha. Det var ovanligt mycket snygga pöjks i stan den dagen, man kunde typ inte vända huvudet utan att se en snygg man. Jag köpte ett par svarta, söndriga byxor, en huppari, en mascara, två nagellack och massor med choklad, det var en bra dag.
Tisdag: På tisdagen hände det inte så mycket. Jag beställde en till julklapp till mig själv. Jag har haft ögonen på den i typ två månader:

Onsdag: Igår var jag upp till Kimito och hämtade upp mitt paket från Cybershop. Det innehöll en scarf, ett par byxor och ett par örhängen och jag är skitnöjd med alla tre. Byxorna var nästan exakt rätt färg, scarfen var exakt rätt färg och örhängena är skittuffa. Efter det tog jag två nya hål i öronen. Ett bredvid mitt andra och ett lite högre upp. Det högre upp gjorde så j*vla ont, det brände typ efteråt, trodde nästan att örat skulle gå av, haha.
Idag är det torsdag då. Jag vaknade vid tolv-tiden. Sen dess har jag varit på datorn, klätt på mig och plattat håret. Snart ska jag ner och äta, intressant va?

Fan också.

The life of J-rockers and other immortalpeople. | 2010-12-26 | 23:23:12 Kommentera här! » 1 st

"Plastic Tree concerts on December 28 and 29 at the JCB Hall in Tokyo have been cancelled due to vocalistRyutaro Arimura falling ill. The vocalist has been diagnosed with Guillain–Barré syndrome. 

Symptoms of Guillain–Barré syndrome include weakness in one's limbs, which can develop into paralysis. With prompt treatment and care, patients with Guillain–Barré syndrome generally regain full functional capacity."

http://www.jame-world.com/us/news-71160.html

Beställt från Cybershop!

Fashionista in my own world. | 2010-12-26 | 17:53:17 Kommentera här! » 0 st

Igår beställde jag lite saker frpn Cybershop, jag tänkte visa dem här :)

Ruki byxor.

Örhängen. Jag köpte ett rött och svart par.

En palestinascarf i de färgen.

Tokyo Dome Day!!!!!!!

Syre. | 2010-12-26 | 10:22:56 Kommentera här! » 0 st

Idag är det den tjugosjätte december. Alltså dagen när the Gazette ska spela på Tokyo Dome! Klockan är kvart över sex i Japan medan jag skriver det här. Jag är inte riktigt säker på vilken tid som konserten börjar, men den har säker gjort det redan.
Jag försöker föreställa mig vad dm gör just nu, de är säkert jättenervösa. Jag vet att det är dumt, men jag känner mig så stolt över dem, haha. Lite som en stolt mamma. Är det bara jag som känner så om mitt favoritband? xD

"We made it guys!" *JUUMP!*

Koizora

| 2010-12-25 | 13:24:00 Kommentera här! » 0 st

Nu tänkte jag tipsa om en bra japansk serie som jag har sett på under de senaste dagarna. Den heter Koizora vilket betyder "Sky of Love". Jag började se på den för att "the ever so lovely" Koji Seto är med i den, men den är verkligen bra. Jag kollar inte så mycket på japansk drama, den enda serien jag har sett färdigt på är Atashinchi No Danshi (som Koji Seto också är med i) och den är mera humor är drama.
Koizora är nästan bara drama. Bara skitsaker händer och det är ett under att karaktärerna inte är självmordsbenägna redan. Allt från missfall till cancer händer för karaktärerna och den är verkligen laddad med känslor. Ni kan läsa mer och handligen här. Jag rekommenderar den starkt för alla, inte bara japanfans skulle tycka om den. På riktigt, kolla in den!

Här är en länk till första avsnittet.

It's christmas time!

Life with the weird kid. | 2010-12-24 | 22:16:24 Kommentera här! » 0 st

Sorry att jag inte har hunnit blogga idag. Vaknade vid ett-tiden så jag åt nästan direkt då jag steg upp. Sen blev det nu massor med annat och redan vid tretiden kom min farmor och så firade vi helt enkelt julafton. Det var mysigt. Efter att jag hade ätit så hade jag nästan svårt att andas, haha. Jag fick inte så mycket julklappar. I min familj får vi nu pengar istället för julklappar, det blir enklare och bättre för både mina syskon och föräldrar, men det tar tyvärr bort lite av julfiilisen. Men jag fick några awesome julklappar också, den bästa var nog det nyaste MCR albumet! Det fick jag av syster L och syster J.
Jag tar foto på allt någon annan dag, men det är inte så intressanta saker, bara så att ni vet. Nu ska jag kolla på lite japanska TV-serier och sedan sova, godnatt!!!

OMFG, Christmas!?!

Life with the weird kid. | 2010-12-23 | 11:38:14 Kommentera här! » 0 st

Jag kan inte fatta att det redan är den 23e december! Alltså, herregud! December har gått så otroligt snabbt tycker jag. Kanske till och med snabbare än november. Som tur är har jag ju alla julklappar färdiga och allt sånt. Idag ska jag och syster J klä granen, sen tror jag att allt är klart.
Det mest underliga är att jag inte har fått den där speciella julkänslan ännu. När man var liten fick jag den så fort jag typ öppnade första luckan i kalendern, men det har minskat ju äldre jag har blivit. Julgranen brukar i alla fall öka julkänselfaktorn, vi ska se hur det blir. (: Har ni allt färdigt inför jul?

Min Favoritdokumentär

日本. | 2010-12-22 | 16:08:33 Kommentera här! » 0 st

Med brist på annat att skriva så tänkte jag dela med mig av min favoritdokumentär om japansk popkultur och japanska stilar. Om ni klickar er vidare till youtube via den här videon borde nästa del av dokumentären finnas under "Förslag" till höger om den.

My current drug

Syre. | 2010-12-21 | 12:08:28 Kommentera här! » 0 st

Good Charlotte feat. Miyavi!

Miyavi - Jibun Kakumei


I ♥ SHOXX

Life with the weird kid. | 2010-12-20 | 15:12:39 Kommentera här! » 2 st

Idag fick jag min SHOXX tidning! Den är så sjukt fin och bra på alla sätt! Jag återkommer.

Nanananananaaaa

Life with the weird kid. | 2010-12-18 | 17:15:04 Kommentera här! » 0 st

Idag var jag till Åbo och jag köpte så mycket skitbra saker! Först var vi till Akademiska Bokhandeln och jag gick som vanligt till manga-hyllan. Gissa vad den första mangan jag såg var? Kuroshitsuji vol. 3! För bara 9.90! Jag tror att den kostar ca 10 euro på Adlibris, så jag var tvungen att köpa den. Efter det gick jag och såg på musiktikdningar. Jag kollade runt lite och så såg jag Rockkoon och kom ihåg att det ibland brukar finnas Jrock band i den, så jag kollade på den. Så såg jag att det stod om the GazettE, Miyavi, Versailles, LC5 och många andra bra band i den. Först tänkte jag inte köpa den, men så märkte jag att det fanns en plancsh på Reita i den, då var jag ju tvungen! Till sist gick vi till Levykauppa Äx för att se efter en GazettE skiva som jag vet att de hade där. Så jag köpte den också. Och så fick jag tyg också, så ikväll blit det att sy, sy, sy!
Jaja, detta var ett random inlägg, deal with it!

The GazettE @ MBS Radio

Life with the weird kid. | 2010-12-16 | 16:49:13 Kommentera här! » 1 st

Har snart suttit i ca två timmar och lyssnat på japansk radio med sugig kvalité, the GazettE skulle alltså vara med. Först spelade dom RED och just nu spelar dom PLEDGE. Därimellan gav Ruki ett litet meddelande med sin supersmexiga röst. Jag försökte att inte skrika som en "crazy fangirl" men jag kunde inte hålla det inne, så jag tror att min mamma och pappa fick tinnitus...

Good morning, everybody!

Life with the weird kid. | 2010-12-16 | 06:14:27 Kommentera här! » 0 st

Om ca 30 minuter ska jag och syster L åka till skolan. Jag fattar inte att det är torsdag redan, veckan har gått så snabbt. Nu ska jag laga gröt för jag är hungrig, ha en bra dag. ^_^

Mattetimme eller kemitimme

Life with the weird kid. | 2010-12-14 | 07:56:43 Kommentera här! » 1 st

Sitter på "mattetimmen". Vi skulle egentligen ha kemi, men nu har vi matte istället för vi ska öva till förhöret som vi har imorgon. Jag gjorde just en handel, ett nitarmband för 1,50, haha. Ganska billigt tycker jag. Nu ska jag fortsätta med dessa omöjliga övningar,, ha en bra dag!


En random bild från underbara Harajuku som jag har sparat på skolans dator (:

13122010

Life with the weird kid. | 2010-12-13 | 16:36:51 Kommentera här! » 0 st

Idag var det Lucia i skolan. Det är alltid åttorna som har det alltså min klass gjorde det förra året, jag tycker att det har gått så snabbt. Jag tycker att det var riktigt nyss som vi stod och sjöng alla julsånger. Nåja första timmen hade vi enkka, sen finska, efter det två timmar modda, en timme samhällslära och till sist en mattetimme. Vi ska ha förhör i matten på onsdag så vi övade till det. Jag fick alla uppgirfter rätt, så jag vet inte ens om jag behöver öva till förhöret :)
Lite skit var det när jag skulle hem. Jag tryckte på STOP-knappen vid mitt vägskäl men den jävla busschauffören stannade inte! Så jag fick gå hem från busshållplatsen, vilket visserligen inte är så långt, men ändå. Varför kunde han inte stanna vid mitt vägskäl också, det var ju fan -15 grader ute och min väska vägde över 5 kilo (det är sant, jag vägde den då jag kom hem)
Hur har er dag varit då?

This song.

Syre. | 2010-12-12 | 20:33:53 Kommentera här! » 0 st

I freaking love it! Jag har blivit smått besatt av den och bandet Pierrot nu. Jag kan inte hjälpa det, sångarens röst är så bra!

Japanese TV

Life with the weird kid. | 2010-12-12 | 09:57:12 Kommentera här! » 2 st

Hej!
Jag sitter och tittar på japansk TV just nu. Det är ett program som the GazettE ska vara med på som jag ska se. Ni undrar kanske hur jag kan se på japansk TV? Det är via ett program som heter KeyHoleTV som man laddar ner till datorn. Ni kan ladda ner det här. Jag blev först jätterädd för min dator ville inte ansluta till internet, men efter många svärord och lite tricks så fick jag den att fungera, it's all good now. :)

Så kan det gå.

Underhållande shiet. | 2010-12-11 | 14:45:24 Kommentera här! » 1 st

Så här kan det se ut när man är otroligt uttråkad och bestämmer sig för att jävlas med folk på Omegle.

Dear Diary..

Deep shit. | 2010-12-10 | 21:05:32 Kommentera här! » 0 st

Såg just igenom nästa alla mina the GazettE bilder. Nu har jag en underlig känsla i magen, det känns som små fjärilar som flyger runt. The things these boys do to my head is extraordinary..

Min favoritbild av min favoritman just nu <3

Yuuyami Suicide

Life with the weird kid. | 2010-12-06 | 21:19:38 Kommentera här! » 1 st

Idag har Finland självständighetsdag!! Finland fyller 93 år idag, wihoo :D Jag har tittat lite på balen på presidentens slott eftersom min gamla religionslärare var där med sin man, såklart att jag ville se då.
För övrigt så ska jag till skolan imorgon. Första gången på över en vecka och jag skulle verkligen inte orka, men det är ju bara tre dagar i skolan egentlige för på onsdagen ska vi på excursion och idag var vi lediga. Sen så är det bara en vecka kvar och sen så är det jullov så jag antar att jag får stå ut. Oh well, I have to deal with life i guess.

Hårfärg!!

Life with the weird kid. | 2010-12-04 | 14:05:23 Kommentera här! » 0 st

Sitter just nu och färgar håret svart. Det var ganska länge sen jag färgade det senast så jag tyckte att det var dags. Det ska sköljas ut tjugo över tre, så det är ca en kvart kvar. Att färga håret är nästan som terapi, det blir så mjukt och luktar så gott efteråt. (:

Beställd!

Fashionista in my own world. | 2010-12-03 | 20:35:43 Kommentera här! » 0 st

Jag beställde nyss denna snygga ring från Cocoo.se. Jag har velat ha en sån ring jättelänge men de har varit så himla dyra, men nu var den lite billigare så jag slog till!

Visst är vi lika som tvillingsbär?

Fashionista in my own world. | 2010-12-02 | 14:32:09 Kommentera här! » 0 st

Såhär ser jag alltså ut ca en timme och en halv kajalpenna efter att jag har bestämt att jag ska sminka mig som Ruki. Jag tycker att det blev ganska bra, bilden gör sig inte riktigt rättvis mot verkligheten, speciellt inte läpparna, de är mycket snyggare i verkligheten. Bredvid ser ni min inspirationsbild.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!