valborg.. eller någåg X)

Life with the weird kid. | 2009-04-30 | 18:17:27 Kommentera här! » 0 st

nyappy! o(≧∀≦)o

Idag är det valborgsafton eller vad det nu heter. Jag ska nog bara sitta hemma, jag orkar inte göra någonting.
Igår kom storasyster L hem från Paris. Hon tog med sig en väska till mig :D den är jättefin. Hon tog också med choklad, fransk choklad. Den är jättegod. Jag får ju inte så mycket men lite har jag ju fått.

Idag fick vi sluta två timmar tidigare än vanligt. Men jag tyckte att det var idiotiskt att vi skulle äta i skolan och sen skulle vi hem. Varför kan man inte äta hemma liksom? Men man fick ju en gratis munk så..
Vi hade jumppa med Cuuuuurla. HUIIII!! vi skulle på skogslänk men istället sprang vi runt en sandplan som dammade jättemycket, och sedan skulle vi känna på vår puls. Tråååkigt. Det gjorde vi ungefär hela timmen. Sen spelade vi fotboll i ca 12 minuter. Vi skulle få sluta timmen typ halv eller tjugofem före tolv, men vi slutade kvart före tolv! Cuuuurla kan aldrig hålla tider.

lovenyappy! o(≧∀≦)o

nöjda nu?

Life with the weird kid. | 2009-04-29 | 20:00:31 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag ändrat EN bokstav i inlägget måååååndag, det kom klagomål för att jag hade skrivit mInkar istället för mUnkar.

Är ni nöjda nu?? o(≧∀≦)o

........

Life with the weird kid. | 2009-04-29 | 19:56:14 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag kommer storasyster L hem :S :P hon sa att hon hade köpt en väska åt meij och att det inte var en an cafe väska : / men tänk om det är en märkesväska?! Typ en louis vuitton eller chanel :) jag gillar inte riktigt märkesväsor med man kan juaalltid sälja den om man inte tycker om den ;) men jag tror knappast att det är en märkesväska heller =3

love-nyappy!! o(≧∀≦)o

men yuuki då!!

| 2009-04-29 | 19:51:13 Kommentera här! » 0 st

Jag läste just i en kommentar som jag fick av ronsku att Miku hade sagt i en finsk tidning att det första yuuki gör på morgonen är runkkar!  Men yuuki då!! x) men en sak undrar jag, hur vet Miku det? egentligen, hur fick han reda på det? Har yuuki sagt det eller har Miku kommit på Yuuki när han har gjort det? Jag vet inte om jag vill veta x)

jag vill till JAPAN!!!

Life with the weird kid. | 2009-04-27 | 20:52:01 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag skickat iväg min Kawayu's rock experience, jag kommer inte att vinna men man kan ju försöka, vad har jag att förlora??

Nu fick jag sånt craving för att åka till Japan, jag vill dit så mycket! inte bara för att man kan stöta på An Cafe där men det är ju så fint där på våren. Massor med körsbärsblommor som blommar. Titta nu:






Jag vill dit, och det nu!!!

mååååååndag

Life with the weird kid. | 2009-04-27 | 19:03:11 Kommentera här! » 2 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Jag har inte orkat blogga på ett tag, förlåt alla som läser min blogg m(_ _)m jag inser att det inte är så många men iaf....

Jag har klippt håret idag! :D:D jag klippte det lite liknande som Miku men ingen kan ju ha lika snyggt hår som han, men lite liknande blev det ändå.
Idag hade vi hussa. Jag flyttade till en annan grupp bara för den här lektionen. Vi skulle göra munkar så jag vågade inte vara med en viss person i min vanliga grupp. Jag vill säga förlåt till alla som jag länmade ensamma med honom men jag kan inte stå ut med honom.

Vi var till Hesa med skolan i fredags. Till slut var vi och shoppa lite. Jag köpte gult och svart nagelllack och hårspännen. Jag hittade en butik som jag inte ens visste att fanns. Den hette Backstreet och det fanns så myckety snygga kläder! Men otroliga priser!

Nu ska jag läsa på finska prov med mamma :'( kill me, kill me now!!!!

baby Miku

| 2009-04-21 | 20:21:38 Kommentera här! » 0 st


munnen är öppen som vanligt o(≧∀≦)o

Jag kan inte fatta hur gullig Miku var när han var liten  ^^  Alla har vi varit små, även Miku. Jag har aldrig sett honom när han var liten =3 jag skulle vilja se Kanon, jag har läst någonstans att han var lite fet när han var liten men det kanske bara är ett rykte.
I alla fall jag hittade bilden när jag såg på den här videon på youtube, dåligt låtval, men den passar ganska bra till Miku o(≧∀≦)o

...

Life with the weird kid. | 2009-04-21 | 19:04:55 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag hade vi bl.a. hantta, jag skulle börja sy men det gjorde jag inte =3 jag skulle sy på en symaskin med FYRA trådar och två nålar. Jag provade att sy ett litet stycke på en testbit men jag hann inte mera än så. Jga ville inte heller, det var svårt att sy rakt :S

yay! Jag får använda min syrras "converse". De är inte riktiga converse men det är typ likadana som all star, med utan det där märket p¨å sidan. Men man ser ändå inte det så vad är det för skillnad.

Idag fick jag en ny poster från OKEJ av en kompis :D:D YAY!!!


..................=3

Life with the weird kid. | 2009-04-20 | 19:38:36 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag försökte jag att skicka iväg min kawayus rock experience, det funkade inte, det stärvar någå med min e-mail. :'( jag ska föröka skicka iväg den någon annan dag men  jag orkar inte nu. Jag är lite lat idag.

I torsdag har vi rellaprov, jag började öva igår, jag har inte så svårt för rella. :P det är ganska bra det ^^

ÅÅÅÅBO

Life with the weird kid. | 2009-04-18 | 20:28:52 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag var jag till härliga ååbo =3 jag fick en ny MP3, eftersom mamma bykte min andra. Men den nya är MYCKET bättre, man kan ha en egen bild som bakrundsbild på den, man kan ha på högtalare så alla andra kan höra på musik + att den är snygg! =3

Nyappy go around the world DVDn kom i torsdags :D:D jag har reda sett på den två gånger. Jag såg på den en gång på torsdagen och igår var det ju exakt en månad sen jag var på An Cafe konserten, så jag var ju tvungen att fira på något sätt o(≧∀≦)o den var sjukt bra =3


Jag ville ha en pink men det fanns inte kvar så jag fick en svart istället =3

thursday?

| 2009-04-15 | 18:52:58 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Jag har känslan att det är torsdag idag, fast det är onsdag. Jag vet inte varför, för igår när det var tisdag så hade jag det som måndag. Det kan man ju förstå eftersom vi hade påsklov, men jag fattar inte hur jag kan ha det som torsdag idag!

DVDn har inte kommit idag heller :'( jag vill ha den, men den kommer säkert imorgon =3 hoppas jag... det är skit att dom har tagit bort den från youtube, jag skulle inte ha tittat på hela men det finns ett ställe som jag speciellt vill se. Det är när dom är i typ Stockholm tror jag, ovh sen så är det filamt backstage. Yuuki sover ock Teruki försöker väcka honom, och han bara "Yuuki, yuuki?!" så där försiktigt och gulligt ^^


När jag kom hem från skolan så såg jag på alla mina An Cafe DVD skivor. An Cafe skivor har nästan alltid en DVD med.  o(≧∀≦)o jag försökte sjunga med i texten men endel låtar gick för fort. Jag försökte kolla i låthäftet för där finns den japanske texten med, men t.ex. AROMA är ganska snabb så man hänger inte riktigt med. Men Cherry Saku Yuuki!! har jag lärt mig ganska bra ändå ^^

love-nyappy!!!!!!! o(≧∀≦)o

allt..................

| 2009-04-14 | 20:25:54 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

DVDn har inte kommit. Men kanske imogon... Det är bra att ha något att vänta på, då kan man klara skolan bättre. Skoldagen går snabbare på något vis. =3
 
Jag uptäckte idag att man kan se på An cafe DVDer som man får med skivorna i playstation 2 =3 det är bra, det har varit jobbigt att släpa skivorna upp och ner hela tiden. Sen så är det ju också bättre för mina familjemedlemmar. Jag tror att de börjar bli irriterade på att jag varje dag ser på samma musikvideos om och om igen.

Jag ska skicka in min Kawayus rock experience till en sida. Det är typ den bästa an cafe realterade upplevelsen som någonsin har hänt en. Man kan vinna ett response brev från An Cafe! Så man har ju inget att förlora, för det är gratis. Ni kan läsa andras Kawauys rock experiences här. Det är otroligt vad folk har varit med om. Läs själva!

Jag fick just reda på att en av äldsta syrrans kompisar kallade mig emo. XD När hon berättade att jag stod ute i kylan i typ två timmar med kort kjol och tunn rock för att se på An Cafe så sa han: "Nej, är hon emo?" Kanske jag är emo, alla såger ju det XD

love-nyappy!! o(≧∀≦)o

back to school m( _ _ )m

Life with the weird kid. | 2009-04-13 | 16:46:13 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Imorgon är det back to school : / jag skulle inte alls orka. Mne det finns en bra sak, va får sitta i den riktiga matsalen. Den hade vattenskador i golvet så nu har den varit ur funktion i kanske två månader och då har hela högge fått sitta i en mindre matsal där gymnasiet brukar sitta och den är så liten så man vet aldrig om det finns lediga platser när man kommer dit. Men dom fick den stora matsalen färdig redan i fredags så...

Imorgon hat jag morgonsamling i HK :'( usch! Jag ska ha om Judo, jag kom inte på något annat. Först så tänkte jag ha Merrymaking låttexten. Men min syrra sa att det kanske inte riktigt hörde ihop med temat. Kanske det inte gör det heller.. jag vet inte riktigt.

By the way, förlåt för at jag inte skriver om något intressant, gomenesai! förlåt!  (;__;) inget händer i mitt liv just nu.

love-nyappy! o(≧∀≦)o

MP3-problem : /

Life with the weird kid. | 2009-04-12 | 19:42:08 Kommentera här! » 1 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag har min Mp3 gått sönder :'( mamma satte den i bykmaskinen med min huppari. Jag har en annan som jag tänker använda tills jag får en ny. Jag får en ny av mamma och pappa så det är inte så dåligt i alla fall. Det är bara jobbigt med en vanlig Mp3 att man måste ha batterier, min andra så kinde man ladda i datorn. Vi ska till Åbo i nästa helg, så då får jag ny =3 yay!

Igår var jag ensam hemma. Jag satt och såg på F.R.I.E.N.D.S hela kvällen =3
Jag var rädd för jag tänkte hela tiden på filmen The Grudge. Jag har inte sett den men jag har satt i samma rum medan andra har sett den. Det hörs inte så trevligt, och sen så har jag sett bilder. Jag kunde inte sluta tänka på den här bilden, den kom hela tiden upp i mitt huvud fats jag försökte att inte tänka på det.


Speciellt den här bilden creeps me out D:

love-nyappy! o(≧∀≦)o

morron

| 2009-04-11 | 09:24:29 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag ska vi igen till fammo =3 vi ska äta samma mat som igår, inte bokstavligt förstås XD men vi ska äta resterna som blev kvar.

Nyappy go around the world DVD:n har tagits bort från youtube! T___T jag skulle inte se på hela men det finns ett ställe som jag skulle vilja se igen T.T det är så gulligt, men kanske den finns på surfthechannel

angels watching over me ^^

| 2009-04-10 | 21:11:19 Kommentera här! » 0 st

Jag har gjort ett helt A3-ans papper fullt med An Cafe bilder ^^ och sen några på SuG och Miyavi =3 jag har hängt det bredvid min säng o(≧∀≦)o hihi, nu har jag änglar som vakar över mig, natt och dag =3 det är ju braa

ännu påsk

Life with the weird kid. | 2009-04-10 | 15:39:23 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Idag var vi till min fammo och äta påskmiddag, det var gott och jag fick låna Råttan i pizzan! yay! o(≧∀≦)o
jag försökte att ladda ner Miyavi till the sims 2 men det gick inte, det började inte ens laddas ner T.T men han var inte så snygg i alla fall så det gjorde inte så mycket...
Iget händer i mitt liv, jag har inget intressant att blogg om : /

love-nyappy! o(≧∀≦)o

 

påsklov!!!!

Life with the weird kid. | 2009-04-09 | 15:43:00 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

Nu har vi påsklov! yay! Jag har längtat efter lov hela veckan :) nu får jag relaxa i fyra dagar, skööönt. =3
Idag hade vi bildkonst, jag gjorde klart min teckning som hade titeln "dimman" det blev inget konstverk direkt. Mon lärare ville hela tiden ha mera fårg på den : / jag ville inte ha så mycket färg för jag tänkte att den skulle vara lite spooky och så, men den blev nog ganska bra. Sen så gjorde jag ett påskkort som det stod " ha en nyappy påsk! o(≧∀≦)o" på. YAY! och sen så ritade jag en nyappy bunny på det också o(≧∀≦)o det blev kawaii ^^


jag ritade bara huvudet o(≧∀≦)o


love-nyappy!! o(≧∀≦)o

idag...

Life with the weird kid. | 2009-04-08 | 20:00:14 Kommentera här! » 1 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

YAY!! idag beställde jag nyappy go around the world DVD:n! Jag är glad :D om jag har tur så kommer den redan i slutet av nästa vecka. Men jag har ju inte tur, men man kan ju hoppas ändå =3 men tills den kommer får jag nöja mig med DVD:n som min syrra brända år mig :D

Idag hade vi klassföreståndars-timme. Vi hade modda efter det och vår klassföreståndare är just moddaläraren XD så vi såg på fil, Jurkyrkogården. Den var lite slö i början men den blev jättespännande i slutet! Inte den bästa film jag har sett men jag skulle kunna se den igen. Kanske den skulle vara bättre om man ser den igen...


Imorgon får vi säker ut våra matteprov... jag hoppas att jag får någorlunda bra. Jag vet att jag fick fel på åtminstone två frågor, men man vet ju inte med de andra...

love-nyappy!! o(≧∀≦)o

even more depressed

| 2009-04-07 | 20:39:36 Kommentera här! » 0 st

Jag blev helt tårögd när jag ser på videon från an cafe turneén, speciellt det klippet från Finalnd :'( jag vet inte varför. Det gör mig deprimerad att jag aldrig kommer att ha en sådan bra dag som den 17.3 igen. Kanske nästa år men det komer ända inte att vara bättre än den 17.3 tror jag.  Det var ju min första an cafe konsert! Men jag måste försöka att vara glad för alla Cafekkos i Amerika istället, fast det är svårt. Jag kommer inte att klara av att se på nyappy go around the world DVD:n jag kommer att börja gråta :'(


kön in till tavastia O,O det var värt väntan! :'(

nyappy go around the world DVD

Life with the weird kid. | 2009-04-07 | 17:55:22 Kommentera här! » 0 st

YAY!! jag ska få nyappy go around the world DVD:n :D:D mamma och pappa ska ta pengar från mitt barnbidrag, min syster ska beställa den åt mig. Jag kan inte beställa från CDON för att jag är minderårig (-.-) men jag såg på youtube ett jättegulligt klipp från den DVD:n då Miku, Teruki och Yuuki sprang på en gata, då var jag helt fastbestämd att jag ville ha den o(≧∀≦)o







jag vill ha den nu o(≧∀≦)o

DVD och huppari o(≧∀≦)o

Life with the weird kid. | 2009-04-06 | 18:38:40 Kommentera här! » 0 st

nyappy!! o(≧∀≦)o

YAY!! min äldsta syrra kommer hem från Åbo i onsdag, inte så speciellt med det, men hon har bränt en DVD med fullt med musikvideos och intervjuer med An Cafe, The GazettE och SuG. Härligt. Tänk er själva, TVÅ TIMMAR med hotties :)
Jag glömde bort Miyavi musikvideos på DVD:n :'( förlåt Miyavi!

Idag var det en helt vanlig dag. Vi gjorde klart våra mönsterbitar i hanttan, imorgon ska vi klippa ut tyget :P yay! Jag har gjort klart det som jag ska trycka på hupparin. Jag ska ha en nyappy smiley på framsidag och så ska det stå An Cafe på ryggen, jag är inte säker, men det kanske ska stå J-rock is the drug på ärmen. Jag är inte ens säker om jag får trycka det för vår lärare (anka). Men om jag får så kanske det blir för mycket om jag lägger något tryck på både framsidan, baksidan och ärmen, eller vad tycker ni?

love-nyappy! o(≧∀≦)o

miyavi is weird o(≧∀≦)o

| 2009-04-05 | 18:09:17 Kommentera här! » 1 st

Jag kom just på... Miyavi är egentligen ganska weird. Han kan bara plötsligt börja skrika och springa runt. Ibland blir man rädd när man sitter och tittar på en video och så hoppar han upp och skriker eller någå sånt...







Men han är så gullig när han gör det, så det gör ingenting o(≧∀≦)o

halft ny design

Life with the weird kid. | 2009-04-05 | 15:03:24 Kommentera här! » 1 st

nyapppy! o(≧∀≦)o

YAY!! jag har halft ny bloggdesign :D med halft menar jag att headern har blivit utbyten, rubrikerna ser annorlunda ut och min profilbild har ändrats, det är min skickliga storasyster som har gjort det =3

Idag har jag varit på motionsbingo XD jag vet, lite töntigt men jag hade tråkigt. En motionsbingo går ut på att amn går ut och gå en sträcka som det finns lappar med siffror på bredvid vägen. Jag vann inget. Det var pinsamt för att först så mötte jag vår gamla musiklärare från lågge. Sen så kom min gamla rektor när vi stod och väntade på att vi skulle få en bingo lapp, det är alltid så pinsamt att möta lärare utanför skolan =S

love-nyappy! o(≧∀≦)o

vaken!!!

Life with the weird kid. | 2009-04-05 | 08:09:57 Kommentera här! » 0 st

Jag är vaken!! o(≧∀≦)o tänk, så här tidigt på en söndag =3 jag vaknade till och med nästan helt frivilligt  

igår...

Life with the weird kid. | 2009-04-04 | 13:46:09 Kommentera här! » 0 st

nyapppy! o(≧∀≦)o

Igår var jag på filmkväll, kul var det =3 vi såg först på Australia, jag har sett bättre filmer, men helt skit var den inte. Sen såg vi Death Race,den var INTE bra! Det var en typisk guy-movie. Den handlade om ett fängelse som hade någonsorts tävling som man skulle raca men bilar och skjuta på varandra medan man körde, när man körde över någo skäöldar så laddades bilen med vapen. Inte så bra film enligt mig : /

Igår fick jag och min syater massor med kläder från vår småkusin =3 yay! jag fick ett par nya byxor, det är bra för jag har inte så många byxor... eller inte så många snygga XD

love-nyappy! o(≧∀≦)o

allt..

Life with the weird kid. | 2009-04-02 | 19:34:57 Kommentera här! » 0 st

nyapppy! o(≧∀≦)o

Har äntligen läst klart på joggaprov :) imorgon har vi det, det kommer att bli skönt att få bort det. Jag giler inte att ha många prov att läsa på, det blir stressigt.

Idag hade vi rella, det var inte så tråkigt. Vi skulle klippa ut positiva saker som byggde upp livet och negativa saker som bryter ner livet från tidningar. En i min grupp klippte ut "farlig katt" XD det tror jag att blir negativt.

Jag byter helt ämne men...
Jag orkar aldrig höra hela den här låten, den är lite enformig XD men emmelanåt kommer det roliga små bitar där alla medlemmar säger något kort o(≧∀≦)o Mikus och terukis är roligast  o(≧∀≦)o Terukis börjar på 1:35 och Miku på 5:13, jag höll på att skratta ihjäl mig första gången jag hörde Mikus XD han är så rolig o(≧∀≦)o



love-nyappy! o(≧∀≦)o

miyavi = daddy?

Life with the weird kid. | 2009-04-01 | 20:01:52 Kommentera här! » 0 st

Jag läste just på youtube att Miyavi är gift, det visste jag från förut, grattis förresten! XD Men nu blev jag chockad, någon hade skrivit att hans flickvän är gravid! =O man vet ju aldrig om det är sant men... man vet aldrig

Miyavi skulle inte passa som en pappa tycker jag, han är så rolig och hyperaktiv. Om han skulle få ett barn skulle hans fru få två barn att ta hand om XD



jag måste söka mera information o(≧∀≦)o

print screen XD

| 2009-04-01 | 19:57:25 Kommentera här! » 0 st

Jag älskar min bakgrund eller display eller vad det nu heter, på min dator just nu, jag vet inte varför men alltid då jag ser den blir jag så glad

allt...

Life with the weird kid. | 2009-04-01 | 17:07:46 Kommentera här! » 0 st

Nyappy! o(≧∀≦)o

Jag gör finska läxan : -S trååkigt, det är ganska enkelt men jag skulle inte orka, och det stör mig att klockan är så mycket, den är inte så mycket men jag brukar alltid ha läxorna gjorda vid den här tiden. Men jag orkade inte idag XD

Jag blev med två andra flickor + fucking ADHåberg i den nya hussagruppen D': ADHåberg är en kille men ADHD i min klass, vi fick förstås honom i vår klass, det skulle vara en helt perfekt klass om inte han skulle vara med, det är sant. :( Jag kommer inte att klara den sista perioden, jag kommer att dö, jag har varit men ADHåberg i hussan förut en gång, det var jag, han och killen som jag är småförälskad i, jag var inte det då men. Det är så orättvist att en annan kille aldrig har varit men ADHåberg och det här är andra gången jag är i samma grupp som honom : / Jag blir så arg!

Andra, roligare nyheter o(≧∀≦)o två lärare som har haft mammaledigt var och visade sina bäbisar idag :) gulliga ungar.

Kemiprovet gick bra, jag fick i alla fall godkänt, tror jag. Nu är det bara ett prov till den här veckan, joggaprovet. Sen nästa vecka har vi matteprov : / sen får vi säkert också snart ett rellaprov o.s.v. det kommer bara fullt med prov nu, men det går bra, man tar det lugnt och tar ett prov i taget XD

love-nyappy! o(≧∀≦)o
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!