Data nu

Life with the weird kid. | 2010-04-09 | 07:55:22 Kommentera här! » 2 st

Har data nu. Servern krashade så vi var tvungna att starta om datorerna, men nu funkar dom. På morgonsamlingen var prästen i skolan, och hon talade om vad som var rätt och fel, hemskt. Hon förstörde fredagen direkt på morgonen. Nåja, nu ska jag försöka höra på vad lärare sägen, hejdå och ha en bra dag! :)

Kommentarer
Skrivet av: Storsyrran J - "Språkpolisen"

Vad är en åräst? Dessutom skrivs morgonsamling som ett ord och tvungna stavas inte "tvugna". Förlåt att jag påpekar dina fel men jag blir så upprörd över dagens ungdom som inte bryr sig om rättstavning ;)

2010-04-09 @ 11:50:03
Skrivet av: Anna ^_^

Sv:

jaa, varför inte? :) skulle ju vara jätteroligt om man fick någon liksinnad med som gillar samma musik ^^ men som jag nämnde i mitt inlägg att det stöter ihop med sommarjobbet mitt, men hmm. kanske man får det ordnat eftersom det är endast juni månaden jag jobbar och konserten hålls i riktigt i slutet av juni, med andra ord jag får pengar och jag har råd till konserten. Men jag skall fundera vidare på dethär och även diskutera med föräldrarna mina. För om jag far så för du mycket gärna hänga på ^^

2010-04-09 @ 19:25:26
Länk: http://anchikun.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mail: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!